PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Temperaturi scăzute, descărcări electrice şi căderi de grindină în Capitală

PROGNOZA METEO București. Temperaruti scăzute în Capitală începând cu noaptea aceasta, 18 mai, când instabilitatea atmosferită va fi temporar accentuată. În București vor avea loc descărcări electrice, intensificări de scurtă durate, vijelii și căderi de grindină.

RomaniaTV.net
18 mai 2020, 11:42
PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Temperaturi scăzute, descărcări electrice şi căderi de grindină în Capitală

Începând din a doua parte a nopții de luni spre marți (18/19 mai) vor fi perioade de timp în care instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată. Aceasta se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, posibile vijelii și căderi de grindină.

Citește și: PROGNOZA METEO. Răcire considerabilă a vremii în următoarele zile. Temperaturile scad cu 10 grade şi vor fi ploi, vijelii şi grindină

Astfel de fenomene(specifice instabilității atmosferice) vor fi mai frecvente și mai intense, cu precădere pe parcursul zilei de miercuri (20 mai) și în noaptea de miercuri spre joi (20/21 mai), când în intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă înregistrate vor fi însemnate.