PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea în WEEKEND

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă vreme rece în următoarele zile. Sâmbătă, Înnorările se vor accentua treptat si mai ales după-amiaza şi noaptea, va ploua local în jumătatea de nord a țării și izolat în sud. În Bucureşti se vor înregistra maxime de până la 14 grade.

14 oct. 2016, 14:33
PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea în WEEKEND

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ. Vremea ramane rece în regiunile extracarpatice, chiar deosebit de rece în Moldova, iar în celelalte regiuni, desi temperaturile cresc faţă de ziua precedentă, vor fi apropiate de normele perioadei. În zona montană înaltă, precipitaţiile pot fi și sub formă de lapoviță sau ninsoare. În Carpaţii Orientali, mai ales în masivele nordice, cantităţile de apă pot depăşi 10…15 l/mp. Dimineata izolat in zonele joase va fi ceata. Vântul va avea intensificări în sudul Banatului și pe crestele montaneTemperaturile maxime vor avea valori de la 5 grade în nordul Moldovei, până la 21 de grade în Dealurile de Vest.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea se va menţine rece, cu cel mult 13..14 grade dupa amiaza. Dimineata sunt conditii de ceata apoi, pentru cateva ore cerul va fi variabil. Treptat se va înnora, iar vantul va sufla cel mult moderat.

PROGNOZA METEO DUMINICA. Vremea va fi închisă și rece, chiar deosebit de rece pentru această dată în regiunile extracarpatice, cu precădere în Moldova. Temporar va ploua în toate regiunile. În zona de munte, iar izolat, noaptea şi în Transilvania şi in Moldova vor fi precipitaţii mixte. În Carpaţii Orientali vor predomina ninsorile. Pe arii restrânse, în nord şi in centru, cantitățile de apă vor depăși 10…15 l/mp. Vântul va avea unele intensificări, mai ales în sud, în centru si în zona de munte. Temperaturile maxime, mai scăzute decât în intervalul anterior vor fi cuprinse între 4 grade în Moldova și 16 grade în Banat.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi închisă și deosebit de rece pentru această dată. Temporar va ploua, vantul va sufla destul de turbulent iar in termometre nu se aduna mai mult de 10..11 grade.

PROGNOZA METEO LUNI. Vremea va fi închisă și rece, chiar deosebit de rece in în estul şi in sudul ţării. Cerul va fi variabil în nord-est, dar in celelalte regiuni nebulozitatea va fi accentuata. Peste zi temporar va mai ploua slab, local în sud, centru şi nord-vest, pe arii restrânse în vest şi numai izolat în rest. La munte, trecător, vor mai fi precipitaţii mixte. Vântul va avea unele intensificări în sud, sud-est şi pe crestele montane, dar mai ales în sudul Banatului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 grade în Oltenia, in Muntenia şi in Dobrogea şi 15 grade în Banat şi Crişana.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi închisă și deosebit de rece pentru această dată. Temporar mai ploua slab, iar vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 8…9 grade

TENDINTA. Vremea ramane rece cel putin pana la jumatatea saptamanii viitoare, cu maxime care in general vor fi intre 7 si 15 grade marti apoi putemn spera la aprox 18 in regiunile sudice. Daca marti ploua slab si trecator in sud-vest şi in nord-vest, iar la munte izolat vor fi precipitaţii mixte, in zilele urmatoare ploile vor reveni in aproape toate regiunile.