PROGNOZA METEO de la ANM. Vreme rece pentru această dată. Lapoviţă şi ninsori la munte, ploi în restul teritoriului

PROGNOZA METEO. Potrivit meteorologilor ANM, vremea va fi rece pentru această dată. Temperaturile maxime se vor încadra între 5 și 12 grade. Cerul va fi mai mult noros în jumătatea de nord a țării și va prezenta înnorări temporare în restul teritoriului. Vor fi precipitații mai ales sub formă de ploaie pe arii relativ extinse în Banat, Crișana, Transilvania, Moldova și pe spații mici în celelalte regiuni. În zona de munte vor predomina lapovița și ninsoarea. În Bucureşti, va fi rece pentru această dată. Cerul va fi temporar noros, iar ziua trecător va ploua slab. Temperatura maximă va fi de 8...9 grade.

RomaniaTV.net
26 mart. 2018, 13:51
PROGNOZA METEO de la ANM. Vreme rece pentru această dată. Lapoviţă şi ninsori la munte, ploi în restul teritoriului

PROGNOZA METEO. La noapte, cerul va fi mai mult noros. Vor fi precipitații slabe, predominant sub formă de ploaie, în Banat, Crișana și pe arii restrânse în celelalte regiuni. La munte, local, vor predomina lapovița și ninsoarea și vor fi condiții de polei. Vântul va sufla în general slab, cu ușoare intensificări pe litoral și pe crestele montane. Temperaturile minime se vor încadra între -5 grade în nordul Moldovei și 5 grade pe litoral. Pe spații mici în sudul, estul și centrul țării va fi ceață.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Cerul va fi noros și vor fi condiții de ceață. Vântul va sufla slab. Temperatura minimă va fi de 1…2 grade.

PROGNOZA METEO MARTI. Vremea va fi rece pentru această dată. Temperaturile maxime se vor încadra între 5 și 12 grade, cu cele mai ridicate valori în Oltenia, iar cele minime vor fi cuprinse între -3 și 5 grade. Cerul va fi mai mult noros în jumătatea de nord a țării și va prezenta înnorări temporare în restul teritoriului. Vor fi precipitații mai ales sub formă de ploaie pe arii relativ extinse în Banat, Crișana, Transilvania, Moldova și pe spații mici în celelalte regiuni. În zona de munte vor predomina lapovița și ninsoarea și vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slab până la moderat, cu
ușoare intensificări în sud-vestul teritoriului. Dimineața și noaptea, pe arii restrânse, se va semnala ceață.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi rece pentru această dată. Cerul va fi temporar noros, iar ziua trecător va ploua slab. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă, mai ridicată decât în ziua precedentă, va fi de 8…9 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 0 grade. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Vremea se va încălzi față de intervalul precedent. În jumătatea de nord a țării vor fi înnorări temporare și local precipitații mai ales sub formă de ploaie. În restul teritoriului cerul va fi variabil și doar izolat, după-amiaza și seara, va ploua slab. La munte precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare la munte și pe arii restrânse în nord-vest și în sud. Temperaturile maxime se vor încadra între 5 și 15 grade, cu cele mai scăzute valori în estul Transilvaniei, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -5 și 5 grade. La începutul, dar mai ales la sfârșitul intervalului, va fi ceață local în regiunile extracarpatice și izolat în restul
teritoriului.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea se va încălzi față de intervalul precedent. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza, dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 12…13 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 0 grade. La începutul, dar mai ales la sfârșitul intervalului vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO JOI. Vremea va continua să se încălzească. Temperatura aerului va avea valori în jurul celor normale pentru sfârșitul lunii martie, cu maxime cuprinse între 8 și 18 grade și minime, în general, între -1 și 7 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări în vestul, nordul și parțial în centrul țării, unde local va ploua în general slab. În restul teritoriului ploile vor fi posibile doar izolat. Pe crestele montane vor mai fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte și izolat în rest. Dimineața și noaptea, mai ales în regiunile extracarpatice, pe arii restrânse va fi ceață.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va continua să se încălzească, iar valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru această dată. Temperatura maximă va fi de 16…17 grade, iar cea minimă de 3…4 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Dimineața și noaptea vor fi condiții de
ceață.

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea va deveni caldă pentru această dată îndeosebi în regiunile extracarpatice. Temperaturile maxime se vor situa, în general, între 12 și 20 de grade, iar cele minime între 2 și 11 grade, mai scăzute în depresiuni. Cerul va fi variabil, cu înnorări în nord-vestul și nordul teritoriului, unde local va ploua. Pe crestele Carpaților Orientali, trecător, precipitațiile vor mai fi sub formă de lapoviță și posibil ninsoare. Vântul va sufla slab și
moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă, în Câmpia de Vest și izolat în rest. La începutul și sfârșitul intervalului, mai ales în sud și est, pe arii restrânse va fi ceață.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va deveni caldă pentru sfârșitul lunii martie. Temperatura maximă va fi de 20…21 de grade, iar cea minimă de 5…7 grade. Cerul va variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. La începutul și sfârșitul intervalului vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO WEEKEND. În prima zi a intervalului vremea va fi deosebit de caldă în majoritatea zonelor, apoi valorile termice vor fi în scădere și se vor apropia de cele normale pentru această perioadă. Probabilitatea pentru precipitații va fi mai ridicată în vestul, centrul și nordul teritoriului.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI ÎN WEEKEND. La începutul intervalului vremea va fi deosebit de caldă pentru această dată, apoi valorile termice vor fi în scădere și se vor apropia de norme. Trecător vor fi condiții de ploaie slabă.