PROGNOZA METEO. Frig ca iarna: vremea se răceşte în toată ţara, temperaturile devin negative

PROGNOZA METEO. Vremea va deveni deosebit de rece în cea mai mare parte a țării. În regiunile din jumătatea de sud a țării, precum și la munte vor fi înnorări persistente și temporar, mai ales ziua se vor semnala precipitații. Acestea vor fi sub formă de ninsoare la munte, mixte trecător îndeosebi în zonele submontane și sub formă de ploaie în rest.

29 oct. 2019, 15:09
PROGNOZA METEO. Frig ca iarna: vremea se răceşte în toată ţara, temperaturile devin negative

PROGNOZA METEO MIERCURI

Procesul de răcire a vremii va continua și se va resimți – ziua în special în jumătatea de sud a țării, iar noaptea cu precădere în nord, nord-est și parțial în centru, unde se vor înregistra valori termice cu mult mai mici decât în intervalul precedent, acestea urmând a se situa în jurul pragului de îngheț. Temperaturile maxime se vor încadra între 6 și 14 grade, iar cele minime, în general, între -2 și 8 grade. Cerul va avea înnorări și temporar vor fi precipitații în cea mai mare parte a țării. Acestea vor fi sub formă de ploaie, însă trecător, cu o probabilitate mai mare din a doua parte a nopții, îndeosebi în zonele deluroase din centru și sud, pe arii restrânse vor fi precipitații mixte. La munte, mai ales în Carpații Orientali și Meridionali va ninge și se va depune strat nou de zăpadă. Pe spații mici se pot acumula cantități de apă mai însemnate. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale și temporare în sud și sud-vest, amplificând senzația de rece.

BUCUREŞTI

Vremea se va răci semnificativ, temperatura maximă va fi cel mult 9…10 grade. Cerul va fi noros, temporar va ploua, iar vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare (cu viteze la rafală în jurul a 45 km/h), amplificând senzația de rece. Minima va fi de 4…5 grade.

PROGNOZA METEO JOI

Vremea va deveni deosebit de rece în cea mai mare parte a țării. În regiunile din jumătatea de sud a țării, precum și la munte vor fi înnorări persistente și temporar, mai ales ziua se vor semnala precipitații. Acestea vor fi sub formă de ninsoare la munte, mixte trecător îndeosebi în zonele submontane și sub formă de ploaie în rest. În celelalte regiuni, înnorările vor fi temporare și doar cu totul izolat se mai pot semnala ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări ziua, local în sud și sud-est amplificând senzația de rece. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 5 și 12 grade, iar cele minime, preponderent negative cu precădere în jumătatea de nord, se vor încadra între -5 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 6…7 grade pe litoral.

BUCUREŞTI

Vremea va fi închisă și deosebit de rece – temperatura maximă urmând a se situa în jurul valorii de 5 grade, iar cea minimă în jurul a 2 grade. Îndeosebi ziua temporar va ploua, iar vântul va avea intensificări (cu viteze la rafală de 45…50 km/h), amplificând senzația de rece.

PROGNOZA METEO VINERI

Vremea se va ameliora sub aspectul precipitațiilor, iar în orele amiezii se va încălzi ușor. Cerul va fi variabil, cu înnorări în prima parte a intervalului în majoritatea regiunilor, iar noaptea cu precădere în cele sud-vestice și în zona Carpaților Meridionali. Cu totul izolat și trecător vor mai fi posibile precipitații slabe- mixte în zona montană și sub formă de ploaie în rest.Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în sudul Banatului și în zona montană înaltă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 și 13 grade, iar cele minime între -5 și 6 grade.

BUCUREŞTI

Vremea se va ameliora și se va încălzi ușor. Cerul va avea înnorări, iar la începutul intervalului trecător vor mai fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 9…10 grade, iar cea minimă va fi de 2…3 grade, mai coborâtă în zona preorășenească.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ

Procesul de încălzire ușoară a vremii va continua, urmând astfel ca în orele amiezii valorile termice să se situeze în jurul celor specifice datei în mare parte a țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare îndeosebi în sud-vest și la munte, unde doar cu totul izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, local cu intensificări în sud-vest, nord-est și la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 și 14 grade, iar cele minime se vor încadra în general între 2 și 8 grade.

BUCUREŞTI

Vremea va continua să se încălzească ușor, urmând astfel ca în orele amiezii să se înregistreze valori de temperatură în jurul celor normale datei. Cerul va fi variabil, vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 12…13 grade, iar cea minimă de 5…6 grade.

PROGNOZA METEO DE DUMINICĂ PÂNĂ MARŢI

Temperaturile vor fi în creștere și vor deveni mai ridicate decât cele normale pentru prima decadă a lunii noiembrie. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi în creștere în vest, centru, nord și la munte.