PROGNOZA METEO. Început de săptămână cu vreme frumoasă, de joi se răceşte în toată ţara

Cerul va fi variabil în regiunile vestice și mai mult senin în restul teritoriului. Vântul va sufla slab până la moderat, cu ușoare intensificări în vestul Carpaților Meridionali, în Munții Banatului și pe litoral.

15 oct. 2022, 16:28
PROGNOZA METEO. Început de săptămână cu vreme frumoasă, de joi se răceşte în toată ţara

PROGNOZA METEO DUMINICA

 Vremea va fi frumoasă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 și 22 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse în general între 2 și 10 grade. Dimineața și noaptea pe arii restrânse, în zonele joase de relief, se va semnala ceață. BUCUREȘTI Vremea va fi frumoasă, cu cer mai mult senin și vânt în general slab. Temperatura maximă va fi de 18…19 grade, iar cea minimă de 3…6 grade.

PROGNOZA IERNII 2022-2023. Vom avea ger cumplit, se anunţă MINUS 25 de grade Celsius. Când vin ninsori viscolite, vortexul polar s-a rupt mai devreme

PROGNOZA METEO LUNI Vremea se va menține frumoasă. Cerul va fi variabil în vestul țării și pe litoral și mai mult senin în rest. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor situa între 16 și 22 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse în general între 3 și 11 grade. Dimineața și noaptea, pe arii restrânse în zonele joase de relief, se va semnala ceață. BUCUREȘTI Vremea se va menține frumoasă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 19 grade, iar cea minimă va fi de 4…7 grade, anunţă ANM.

PROGNOZA METEO MARTI Vremea va fi mai caldă decât în mod normal la această dată în cea mai mare parte a țării și predominant frumoasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări noaptea în nordul țării, unde pe arii restrânse va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor situa între 17 și 24 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 4 și 12 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei spre -1 grad. Dimineața, dar mai ales noaptea, pe alocuri în zonele joase de relief, se va semnala ceață. BUCUREȘTI Vremea va rămâne frumoasă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 19…20 de grade, iar cea minimă de 3…7 grade. Noaptea vor fi condiții de ceață.

Urmează o iarnă foarte de grea. Europa se va confrunta încă din luna decembrie cu val de frig extrem

PROGNOZA METEO MIERCURI Vremea se va încălzi în regiunile sudice și sud-estice și se va răci în restul teritoriului. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și pe alocuri ploi slabe în jumătatea de nord a țării și în zona montană. Noaptea, la munte, la altitudini mari, trecător vor fi și precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, temporar cu intensificări la munte și pe arii restrânse în sud-vest și în nord-est. Temperaturile maxime se vor situa între 14 și 24 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 2 și 12 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei spre -1 grad. Dimineața și noaptea, pe suprafețe mici în zonele joase de relief, se va semnala ceață. BUCUREȘTI Vremea va fi în continuare frumoasă, cu valori termice ușor mai ridicate decât în mod normal la această dată. Cerul va fi mai mult senin ziua și variabil noaptea. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 21…22 de grade, iar cea minimă de 6…9 grade. La începutul intervalului vor mai fi condiții de ceață. DE JOI PANA SAMBATA Vremea se va răci în toată țara și va deveni răcoroasă. Pe arii restrânse va ploua slab și trecător, iar pe crestele montane vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare.