Prognoza meteo lunară. Temperaturile vor creşte şi precipitaţiile vor fi puţine în ianuarie, apoi vremea se răceşte

Vremea va fi mai caldă decât ar fi normal în această perioadă în sudul şi estul ţării. La munte va fi mai rece. Precipitaţiile sub formă de ninsori îşi vor face apariţia la munte, apoi se vor extinde.

14 ian. 2022, 09:48
Prognoza meteo lunară. Temperaturile vor creşte şi precipitaţiile vor fi puţine în ianuarie, apoi vremea se răceşte

ESTIMĂRI METEOROLOGICE PENTRU INTERVALUL 17.01.2022 – 14.02.2022

Prognoza meteo Săptămâna 17.01.2022 – 24.01.2022

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în regiunile sudice și estice, dar fi ușor mai coborâte la munte, iar în rest se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval.

Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile extracarpatice și în extremitatea de vest a țării, dar și în general excedentar la munte, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Citeşte şi: Prognoza meteo 14 ianuarie. Temperaturi sub prag de îngheţ în mare parte din ţară şi intensificări ale vântului. Unde va mai ninge

Prognoza meteo Săptămâna 24.01.2022 – 31.01.2022

Temperaturile medii se vor situa în general în jurul celor specifice pentru acestă perioadă, posibil ușor mai ridicate, local, în regiunile extracarpatice, dar și ușor mai coborâte în zonele montane.

Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării, potrivit ANM.

Citeşte şi: O cunoscută alpinistă a murit în Munţii Bucegi, chiar de ziua ei: Voia să omagieze ziua de naștere a surorii sale gemene

Prognoza meteo Săptămâna 31.01.2022 – 07.02.2022

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în zonele montane.

Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, în majoritatea regiunilor.

Prognoza meteo Săptămâna 07.02.2022 – 14.02.2022

Mediile valorilor termice se vor situa în general în jurul celor specifice pentru această săptămână, posibil ușor mai coborâte local.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor avea o tendință deficitară în regiunile vestice și nord-vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.