PROGNOZA METEO. Luni rămâne cald în toată ţara. De marţi, revin ploile

PROGNOZA METEO. În a doua zi de Paşte, vremea rămâne caldă pentru această dată în majoritatea regiunilor. De amrţi, vremea se va răci accentuat în toată ţara, valorile termice la amiază vor fi chiar mai mici decat mediile climatologice in majoritatea regiunilor.

RomaniaTV.net
12 apr. 2015, 14:59
PROGNOZA METEO. Luni rămâne cald în toată ţara. De marţi, revin ploile

PROGNOZA METEO. Luni, deşi temperaturile scad uşor, mai ales în nordul şi in centrul ţării, vremea ramane caldă pentru această dată în majoritatea regiunilor. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiază, când local în nord şi în centru şi doar izolat celelalte regiuni vor fi averse şi descărcări electrice. Luni noapte vor fi precipitaţii la munte, în general ploi, daor la munte, la altitudini mari, va cădea lapoviţă sau ninsoare. În restul teritoriului ploua local, la început în vest, centru şi nord, apoi si in sud-est. Vântul va sufla cu intensificări în zona montană şi în regiunile intracarpatice, dar trecător şi în rest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16 grade în depresiuni şi în Delta Dunării şi 23…24 de grade în sudul teritoriului.

Luni, vremea va fi caldă şi în Capitală, cu maxime in jur de 22 grade Celsius. Norii acopera partial cerul, doar temporar strâng rândurile şi seara sunt condiţii pentru averse slabe.

PROGNOZA METEO. Marţi, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 grade în nord şi 19 grade în sud-vest. Temporar nebulozitatea e mai accentuata si vor fi fi precipitatii, slabe, mixte, in zona montana, iar local în sud şi est şi izolat în rest, va ploua. Doar pe alocuri vântul suflă mai alert. 

În Bucureşti, marţi, vremea se răceste simtitor, mercurul din termometre nu mai trece de 12…13 grade Celsius. Cerul e acoperit din cand de nori şi ploua peste zi.

PROGNOZA METEO. MIERCURI, vremea se va încălzi în majoritatea regiunilor. Cerul va fi variabil, cu înnorări şi ploi slabe, pe arii restrânse în nord-est şi doar izolat în rest. Vântul mai are ceva răbufniri. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10…11 grade în nordul Moldovei şi în depresiuni şi 20 de grade în sud-vest.

Vremea va fi predominant frumoasă şi se va încălzi şi în Capitală. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 17…18 grade, iar cea minimă de 5…6 grade.

Joi vremea va fi frumoasă şi va continua să se încălzească. Cerul va fi variabil, doar prin nord sunt sanse mai mari sa plouă slab. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16…17 grade pe litoral şi 23 de grade, local, în zonele de câmpie şi podiş. Vineri va fi cald, maximele ating sau trec de 20 grade Celsius in mare parte a tarii, vor fi chiar in jurul pragului climatologic al zilelor de vara in sud, dar in weekend vremea sec raceste si temporar ploua in toata tara.