PROGNOZA METEO pe trei zile. Vreme destul de caldă pentru această perioadă a anului

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă o vreme de toamnă târzie, nicidecum de iarnă. În unele zone vor cădea precipitaţii mixte şi nu vom scăpa nici de ceaţă şi polei.

16 dec. 2014, 15:25
PROGNOZA METEO pe trei zile. Vreme destul de caldă pentru această perioadă a anului

PROGNOZA METEO. Miercuri vorbim despre o vreme de toamna tarzie in mai toata tara. In vest si in nord-vest se raceste, cerul e incarcat de nori si ploua. In celelalte regiuni norii acopera temporar cerul, ceata e prezenta si izolat persista, trecator asociata cu burnite sau ploi slabe. In zona montana inalta vor fi lapovite si ninsori. Vantul are intensificari pe munte si pe litoral. Maximele se vor situa in general intre 2..3 grade in Moldova si cel mult 12 grade in sud-estul extrem.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Cerul este mai mult noros si in Capitala, unde trecator e posibil sa ploua slab sau sa cada burnita. Dimineata sunt si conditii de ceata, iar mercurul din termomtre urca pana la 5, cel mult 6 grade.

PROGNOZA METEO. Joi, desi temperaturile mai scad putin, ele raman totusi mai mari decat cele obisnuite in aceasta perioada in aproape toata tara. In zonele joase din sud si est norii josi si ceata care ii insoteste pe alocuri persista si izolat poate cadea burnita. In celelalte regiuni vor fi innorari temporare si pe arii restranse precipitatii slabe. Predomina ploile iar la munte, in Maramures si in nordul Transilvaniei vor fi precipitatii mixte si chiar predominant ninsori in nordul Carpatilor orientali. Izolat se poate forma polei iar vantul sufla mai tare pe crestele muntilor. Maximele se vor situa intre 1 grad in estul Transilvaniei si 9 grade in sud-vestul Olteniei.

VEZI ŞI COD GALBEN de CEAŢĂ în mai multe zone din ţară, inclusiv A3 UPDATE

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Si in Capitala joi asteptam innorari persistente, temporar ceata si trecator vor fi chiar conditii de burnita. Drept urmare maximele vor fi doar in jur de 3 grade.

PROGNOZA METEO. Vineri vremea se incalzeste usor fata de ziua anterioara in aproape toata tara. La munte dar si in regiunile intracarpatice norii acopera cerul mai toata ziua si temporar ploua slab, iar in nordul Carpatilor orientali vor fi precipitatii mixte. In celelale regiuni, mai ales in primele ore dar si seara va fi ceata insotita de nori josi. Vantul sufla mai turbulent la munte, iar maximele se vor situa intre 3 grade in Moldova si 12 grade in sud-vestul Olteniei.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Inca o zi cu vreme mohorata si in Capitala, unde mai ales in prima parte a zilei va fi ceata insotita de nori foarte josi. Pana dupa amiza mercurul din termometre ajunge pana la aproximativ 4 grade.

In weekend norii acopera treptat toate regiunile si temporar lasa precipitatii in general slabe in cea mai mare parte a tarii. Sambata, peste zi ploua pe arii restrasne, dar in noaptea de sambata spre dumnica ninge la munte iar in nord, in centru si in vest asteptam lapovita si ninsoare in timp ce in celelalte regiuni predomina ploile. Izolat se va forma polei iar in primele ore in zonele joase e ceata. Maximele vor fi intre 3 si 13 grade sambata, dar de duminica vremea se raceste astfel incat in primele doua zile ale saptamanii viitoare maximele sunt in general intre 3 si 8 grade iar sanse mai mari de precipitatii sunt dumnica si luni.