PROGNOZA METEO pe trei zile: Vremea rămâne caldă, dar norii lasă ploi slabe

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă o vreme frumoasă în continuare, cu temperaturi primăvăratice, ce pot ajunge până la 14 grade. Norii vor fi prezenţi pe cer în următoarele zile, însă vor lăsa doar ploi slab cantitativ.

12 feb. 2014, 14:15
PROGNOZA METEO pe trei zile: Vremea rămâne caldă, dar norii lasă ploi slabe

PROGNOZA METEO. Deşi joi valorile termice vor marca o scădere îndeosebi în jumătatea de nord-vest, cu până la 12…14 grade, acestea rămân totuşi mai ridicate decât cele normale pentru jumătatea lunii februarie în aproape toată ţara. Vor fi mai mulţi nori prin nordul, centrul şi estul ţării, unde pe alocuri vor scutura ploi slabe. În restul zonelor vremea va fi destul de însorită, iar cei câţiva nori ce se vor arăta în răstimpuri vor lăsa numai izolat ploi inofensive. Pe crestele montane precipitaţiile vor fi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul are uşoare răbufniri nervoase pe ici pe colo, dar numai la munte este mai alert. Temperaturile maxime vor pleca de la 3 grade în nordul Moldovei şi estul Transilvaniei şi se opresc la 13 grade în Dobrogea.

Citeşte şi PROGNOZA METEO pe două săptămâni

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Meteorologii anunţă vreme caldă pentru joi. După înnorările din primele ore când este posibil ca trecător să plouă slab, spre amiază norii se risipesc şi cerul va fi mai mult senin. Vântul adie din când în când, iar termometrele strand in jur de 10 grade. Presiunea atmosferică variază uşor în jurul valorii de 751 mm Hg.

PROGNOZA METEO. Vineri vorbim tot despre o vreme mai caldă la scara întregii ţări. În orele amiezii termometrele vor arăta valori cuprinse între 4 grade în Moldova şi 14 grade în extremitatea de sud. Norii stau grămadă peste regiunile vestice, nord-vestice şi central unde lasă ploi pe arii destul de extinse, dar neînsemnate cantitativ. În zona de munte precipitaţiile vor fi mixte. În schimb, în restul teritoriului se arată soarele, iar şansele de ploaie vor fi reduse. Vântul nu are excese, iar dimineaţa vine cu puţină ceaţă prin sud şi est.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Locuitorii Capitalei se bucură şi vineri de o vreme mai caldă decât în mod normal pentru această dată. Soarele domină cerul şi ridică mercurul în termometre până la 11…12 grade. Nu este exclus ca în orele dimineţii să se formeze ceaţă.

PROGNOZA METEO. Ziua de sâmbătă aduce în continuare mai caldă decât în mod obişnuit la mijloc de februarie. Soarele ţine genda zilei, mai puţin în centrul şi estul ţării, unde dimineaţa vor mai fi câţiva nori şi numai izolat va ploua slab, iar în zona Carpaţilor Orientali vor mai fi precipitaţii mixte. Vântul este agitat pe crestele montane, precum şi în regiunile estice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 4 grade în estul Transilvaniei şi nordul Moldovei şi 13…14 grade în vestul Olteniei.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Sâmbătă vă puteţi face planuri de petrecere a timpului în aer liber pentru că vremea se anunţă frumoasă şi caldă pentru mijlocul lunii februarie. Amiaza vine cu mult soare, vânt liniştit şi în jur de 10 grade în termometre, vreme numai bună de plimbare.

PROGNOZA METEO. Începând de duminică temperaturile încep din nou să crească aşa că vom începe săptămâna viitoare cu vremea deosebit de caldă, în cea mai mare parte a ţării. Soarele va fi destul de generoas deşi, mai ales în cursul nopţilor, cu precădere în zonele joase din sud şi est, se va forma ceaţă.  Probabilitatea pentru precipitaţii, în general slabe cantitativ, va fi mai mare începand de marţi în regiunile vestice, nordice şi centrale. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 şi 18 grade.