PROGNOZA METEO pentru Bucureşti. Ploi torenţiale, descărcări electrice şi temperaturi scăzute în Capitală

Prognoza meteo pentru Bucureşti. În următoarele ore, în Capitală se anunţă ploi torenţiale însoţite de descărcări electrice. Temperaturile scad faţă de ziua precedentă. 

RomaniaTV.net
04 sept. 2020, 07:04
PROGNOZA METEO pentru Bucureşti. Ploi torenţiale, descărcări electrice şi temperaturi scăzute în Capitală

PROGNOZA METEO SPECIALĂ PENTRU Bucureşti. În intervalul 04.09.2020 ORA 09:00 – 04.09.2020 ORA 23:00 vor fi înnorări accentuate în cea mai mare parte a intervalului și va ploua. Ploile vor avea și caracter de aversă, și posibil vor fi însoțite de descărcări electrice. Îndeosebi prin acumulare se vor înregistra cantități de apă însemnate – acestea depășind în medie 15 … 20 l/mp.

Temperatura maximă, în scădere semnificativă față de ziua anterioară va fi de 21… 22 de grade.

Începând de sâmbătă, VREMEA ÎN BUCUREȘTI va fi în general frumoasă și se va încălzi. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 29 de grade, iar cea minimă va fi de 13…16 grade.

Duminică, VREMEA ÎN BUCUREȘTI va deveni călduroasă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 29…30 de grade, iar cea minimă de 15…17 grade, mai scăzute în zona preorășenească.

Citeşte şi România, afectată de schimbările climatice. Se anunţă cea mai caniculară toamnă din istorie