Prognoza meteo pentru miercuri, 20 ianuarie. Vremea se încălzește

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat cum va fi vremea miercuri, 20 ianuarie 2021.

19 ian. 2021, 19:38
Prognoza meteo pentru miercuri, 20 ianuarie. Vremea se încălzește
Prognoza meteo. Cum va fi vremea

Prognoza meteo pentru miercuri, 20 ianuarie. Vremea se va încălzi în majoritatea regiunilor miercuri. Maximele și minimele vor urca mai multe grade, după ce marți a fost frig în majoritatea regiunilor, anunţă ANM.

Prognoza meteo miercuri 20 ianuarie pentru principalele regiuni

Temperaturile vor crește miercuri în majoritatea regiunilor. În majoritatea zonelor maximele, atinse în timpul zilei, vor fi pozitive, în timp ce pe timpul nopții va fi în continuare frig. Temperaturile vor fi cuprinse între -11 și 7 grade Celsius, mai ridicate în sud-vestul țării. Maxima zilei va fi atinsă în Drobeta Turnu Severin, acolo unde se vor înregistra, la prânz, 7 grade Celsius. În mai multe zone din țară va ninge, printre acestea numărându-se și Brașov și Cluj. În Cluj și Brașov va ninge.

Vremea în București

Vremea se încălzește miercuri în Capitală. Temperatura maximă va fi de 5 grade Celsius, în creștere serioasă față de marți, în timp ce și minima va crește, fiind de -3 grade Celsius. Odată cu ziua de miercuri se întrevede un val de căldură în Capitală. Maximele vor fi în următoarele zile, joi, vineri și sâmbătă peste normalul acestei perioade, joi și vineri fiind de 9 grade, iar vineri de 10 grade. Cerul va fi în mare parte noros miercuri, iar vântul va sufla slab și moderat.

Vremea în Brașov

Vremea se va răci în Brașov. Va ninge ușor în timpul zilei și în timpul nopții, maxima fiind de 1 grad Celsius, în timp ce minima va fi de -5 grade Celsius. Vântul va sufla slab.

Vremea în Iași

Vremea se încălzește serios miercuri în Iași. Maxima zilei va fi de 4 grade Celsius, în timp ce minima va fi de -3 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, iar vântul va sufla slab. Nu vor fi precipitații.

Vremea în Constanța

Se vor înregistra 4 grade Celsius pe timpul zilei, iar noaptea minima va fi de – 1 grad Celsius. Vântul va sufla cu rafale de până la 20 km/h.