PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vom avea ploi, lapoviţă şi ninsoare în mai multe regiuni din ţară

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă temperaturi normale pentru sfârşit de luna ianuarie în zilele următoare. Sâmbătă, duminică,luni şi marţi se anunţă ploi, lapoviţă şi ninsoare în mai multe regiuni din ţară. Miercuri in sud si sud-est inca mai sunt precipitaţii mixte, pentru ca joi si vineri să ninga in vest, nord si centru.

23 ian. 2015, 17:14
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vom avea ploi, lapoviţă şi ninsoare în mai multe regiuni din ţară

PROGNOZA METEO. Sambata, desi temperaturile mai scad putin fata de zilele precedente, vremea tot calda ramane pentru final de ianaurie, cu maxime de la 1 grad in nordul Moldovei, pana la 11 grade in Dobrogea. Dar nu sunt sanse de soare, cerul ramane noros si ploua in toata tara, iar la munte vor fi preicpitatii mixte dimineata, apoi, treptat, vor predomina ninsorile. Iar in zonele de Campie si Podis, mai ales din Moldova si Transilvania, abia pe inserat ploile se transforma in lapovite si chiar ninsori in noaptea urmatoare. Si, din nou, vorbim despre mai bine de 10….15 l/mp si izolat chiar peste 20 l/mp, tot în Banat, Oltenia şi zona de munte, mai ales in masivele sudice. Iar vantul inca sufla agitat si viscoleste ninsoarea in zonele montane, dar si in sud si centru inca se arata viguros peste zi.

Sambata in Bucuresti va fi vremea inchisa, temporar va ploua, iar vantul va sufla si el mai viguros, asa ca cele 4…5 grade ale amiezii, desi peste mediile perioadei, nu vor parea suficient de placute ca senzatie real resimtita.

PROGNOZA METEO. Duminica tot mohorata ramane vremea, cu cer acoperit de nori si precipitatii extinse peste mare parte din tara, dar mai ales peste jumatatea sa de sud-est. La munte va ninge, vor predomina ninsorile si in Moldova, iar in restul teritoriului vor fi precipitaţii mixte. Nu vor lispi nici conditiile de polei, iar izolat, in sud şi est, inca se aduna aproximativ 10 l/mp. Dar vantul nu mai da semne de agitatie, iar temperaturile amiezii, desi continua sa scada fata de zilele precedente, inca sunt generoase pentru aceasta data calendaristica, de la -1…0 grade in Moldova si in depresiuni pana la 9 grade in Dobrogea.

In Bucuresti si duminica va fi vreme inchisa, tempeatura continua sa scada si aici, la pranz vor fi aproximatv 5 grade Celsius, in conditii de ploi trecatoare, poate si cate o lapovita, cu vant destul de linistit.

Cum va fi VREMEA de PAŞTE. Prognoza meteo pe trei luni

PROGNOZA METEO. Luni deja temperaturile se mai apropie de normalul perioadei, vor fi valori maxime de la 1 grad in Moldova pana la 7 grade pe litoral, iar precipitatiile continua. Vor fi mai ales ninsori, la nivel local, in nordul, vestul si centrul tarii, precipitatii mixte in Moldova, iar in rest, pe alocuri, mai mult ploi si, eventual cate o lapovita. Iar vantul devine si el alert la munte, unde ninge slab, dar si in regiunile estice. Iar izolat sunt si conditii de polei, iar dimineata si noaptea si de ceata.

In Bucuresti luni va fi inca o zi mohorata, si trecator cad precipitatii slabe, mai ales ploi, fara vant prea agitat. La amiaza vor fi 3…4 grade in termomtre, cam cat ar trecui la aceasta data.

PROGNOZA METEO. Marti va fi in continuare vreme inchisa, cu temperaturi de la 1 la 7 grade in tara la amiaza, dar fara raza de soare. Dimpotriva, precipitatiile sunt in continuare prezente, predominant ploi, local in sud si est, iar in rest doar izolat, ce-i drept, mai sunt precipitatii mixte. La munte inca ninge, iar vantul doar prin sud-est mai da semne de vioiciune. Si vor fi in continuare conditii de polei. Iar in urmatoarele zile, temperaturile vor fi apropiate de mediile climatologice ale sfârşitului de ianuarie în cea mai mare parte a ţării. Trecător va mai ninge slab în zona de munte, iar miercuri in sud si sud-est inca mai sunt precipitaţii mixte, pentru ca joi si vineri să ninga in vest, nord si centru.