PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vreme, în general închisă şi în răcire

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă că vremea va fi închisă, umedă şi mai rece decât în mod obişnuit la această dată în majoritatea zonelor. Vântul se va intensifica în cea mai mare parte a ţării. În multe zone din ţară va ploua.
Romania TV
21 mart. 2016, 13:27
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vreme, în general închisă şi în răcire

PROGNOZA METEO MARŢI. În regiunile din jumătatea de sud a ţării, înnorările vor fi persistente şi pe arii extinse, în special pe parcursul zilei, va ploua în general moderat cantitativ (cumulându-se cantităţi de apă de până la 15…20 l/mp), condiţii în care se vor înregistra valori termice mult mai scăzute decât în ziua precedentă. În restul teritoriului temperaturile vor fi comparabile cu cele din intervalul anterior, cerul va fi mai mult noros în prima parte a intervalului, când local vor fi ploi slabe, apoi se va degaja. La munte, la peste 1500 m altitudine, precipitaţiile vor fi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări izolate pe crestele montane şi trecător în est şi sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 7 grade în Dealurile de Vest şi 14 grade în Moldova.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va fi în general închisă şi în răcire. Cerul va fi înnorat, va ploua mai ales pe parcursul zilei, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 9 grade.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Vremea va fi închisă, umedă şi mai rece decât în mod obişnuit la această dată în majoritatea zonelor. Precipitaţiile se vor semnala pe spaţii extinse, vor fi în general moderate cantitativ (10…15 l/mp), iar local, în special în zonele deluroase din sud şi din est, se vor cumula peste 25 l/mp. În jumătatea de nord a Moldovei şi în estul şi sud-estul Transilvaniei seara şi noaptea ploile se vor transforma în lapoviţă şi ninsoare, în zona montană treptat vor predomina ninsorile, iar acestea vor fi mai consistente în Carpaţii Meridionali şi ai Curburii.

În restul teritoriului vor fi mai ales ploi. Vântul se va intensifica în cea mai mare parte a ţării, iar rafalele vor depăşi 55…60 km/h în regiunile sudice şi la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 4 grade în estul Transilvaniei şi 11 grade în nord+vestul şi sudul extrem al ţării. (nordul Crişanei, Maramureş, Lunca Dunării)

PROGNOZA METEO BUCUREŞTIVremea va fi ploioasă şi rece, iar vântul va avea intensificări temporare. Se vor cumula cantităţi de apă de 15…20 l/mp. Temperatura maximă nu va mai depăşi 7…8 grade.

PROGNOZA METEO JOI. Pe parcursul zilei, vremea va fi predominat închisă şi rece pentru această perioadă, în timp ce noaptea, pe fondul cerului acoperit de nori în majoritatea regiunilor, se vor înregistra valori termice apropiate de mediile multianuale specifice acestei date. Temporar se vor semnala precipitaţii pe arii extinse în vest şi sud-vest, în prima parte a zilei şi în nord şi nord-est, local în centru şi pe spaţii mai restrânse în rest. Acestea vor fi sub formă de ploaie, mixte în zona subcarpatică şi în jumătatea de nord a Moldovei, precum şi în estul Transilvaniei, iar la munte vor predomina ninsorile. Izolat, în Banat şi Oltenia, cu precădere în zona montană şi submontană aferentă, vor mai fi cantităţi de apă de peste 20 l/mp. Vântul va avea intensificări temporare în partea de est şi sud-est a ţării şi trecător în rest.

Temperaturile maxime se vor încadra între 3 grade în nordul Moldovei şi 13 grade în Oltenia. În timpul nopţii vor fi condiţii de brumă în Maramureş şi în nord-vestul Transilvaniei.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTIVremea se va menţine închisă şi rece pentru acestă dată, din perspectiva valorilor termice diurne. Astfel, temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 8 grade. Trecător va mai ploua, dar slab cantitativ, iar vântul va sufla slab şi moderat.

  • TENDINTA:

VINERI – Vremea se va ameliora sub aspectul precipitaţiilor, dar se va menţine rece pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări, în special în cursul zilei, în sud-vestul şi sudul teritoriului, unde pe spaţii din ce în ce mai restrânse va mai ploua, iar la munte vor fi precipitaţii mixte. Vântul va avea intensificări temporare în est şi sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 5 grade în nordul Moldovei şi 13 grade în Transilvania. În timpul nopţii se va produce brumă, local în jumătatea de nord şi izolat în rest.

SÂMBĂTĂ….LUNI – Vremea se va încălzi uşor de la o zi la alta, iar probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor va fi redusă.

Spynews
El este Robert, tânărul care a murit înecat în Olt. Și-a găsit sfârșitul la 21 de ani / FOTO
Bzi.ro
Lupta dintre Zanni și Iancu Sterp se mută în ring? Ar trebui să se bată într-o gală RXF
Fanatik.ro
Avertisment pentru 4 zodii, de la Marian Golea! A început o perioadă de schimbări și câștiguri, care durează până-n iulie
Capital.ro
NOILE REGULI s-au stabilit deja în Europa. ORDINUL trebuie să se aplice și în România
Playtech.ro
Simona Halep, în cea mai SCURTĂ fustiță! A desfăcut picioarele și s-a văzut chiar TOT
DailyBusiness
Vești bune pentru pensionari! Începe distribuirea biletelor de tratament
Adevarul
Cornel Dinu șochează, după ce Țălnar i-a luat apartamentul: „Îmi fac testamentul. M-a nenorocit”
Spynews
Horoscop duminică, 16 iunie 2024: Vărsătorii vor avea întâlniri interesante
Spynews
Lidia Buble, mereu atentă la felul în care arată! Cântăreața știe când și cum să se răsfețe și întotdeuna se pune pe primul loc / PAPARAZZI
Evz.ro
Traian Băsescu și relația cu Elena Udrea. Dezvăluiri incendiare
Impact.ro
Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...
Prosport.ro
FOTO. Cea mai controversată jucătoare WTA din România face ravagii la început de vară! Imagini incendiare în costum de baie
wowbiz.ro
Unde au fugit azi noapte Irinel Columbeanu și Irinuca, direct de la aeroport. Avem imagini în exclusivitate
Cancan.ro
Aparatul electrocasnic care te „rupe” la bani fără să-ți dai seama. Consumă într-un minut cât 300 de becuri simultan
Playsport.ro
INCREDIBIL! Vedeta din România a fost îngrozită de ceea ce a trăit în America! "Urăsc țara asta". A filmat un atac armat și a postat imaginile
kanald.ro
Veste tristă despre Florin Piersic, după ultimele probleme de sănătate! Anunțul a venit în urmă cu puțin timp
Capital.ro
SALARIU obligatoriu în România. S-au stabilit NOILE REGULI de la UE
StirileBZI
Săptămâna de lucru de 4 zile! Ce spun specialiștii despre weekend-ul de trei zile
Prosport.ro
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată doamna gimnasticii românești la 62 de ani
stirilekanald.ro
"Era sânge, era casa groazei!" - Ultimele clipe din viața Rădiței, surprinse de camerele de supraveghere
substantial.ro
De ce femeile trăiesc mai mult decât bărbații: cercetătorii japonezi sugerează un rol esențial al celulelor germinale
MediaFlux
RĂSTURNARE privind RECALCULAREA PENSIILOR! Lovitură pentru SENIORI
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?