PROGNOZA METEO. Ploi şi soare în următoarele zile

Începând de vineri, temperaturile vor crește pe teritoriul țării noastre, pentru a se apropia de maxime de 30 de grade Celsius. Pe de altă parte, în partea estică și sud-estică a României vremea va fi ploiasă, în pofida temperaturilor crescânde, în vreme ce în Carpații Orientali și în partea de est a Carpaților Meridionali vor fi, de asemenea, ploi.

RomaniaTV.net
07 mai 2020, 18:17
PROGNOZA METEO. Ploi şi soare în următoarele zile

PROGNOZA METEO. Vineri, temperaturile cele mai scăzute la nivel de țară vor fi înregistrate în estul Transilvaniei, unde vor coborî la -1 grad Celsius, în vreme ce în zona Dobrogei, minimele vor fi de 10-11 grade Celsius. Alături de Moldova și Dobrogea, celelalte provincii menționate mai sus vor înregistra maxime cuprinse între 13 și 23 de grade Celsius.

PROGNOZA METEO. Ziua de sâmbătă va veni cu soare, dar, la fel ca vineri, cu ploi, de data aceasta în zonele montane și în nord-vestul țării. Atmosfera zilei va avea temperaturi de 18-25 de grade Celsius. În Capitală, noaptea de vineri spre sâmbătă va fi răcoroasă, cu temperaturi de 7 grade, în vreme ce următoarea zi va fi destul de călduroasă, urcând la 20 de grade Celsius. 

PROGNOZA METEO. Duminică va fi cea mai călduroasă zi din intervalul weekendului în țară, cu temperaturi care vor urca până la 27 de grade la miezul zilei, iar în Capitală cel mai călduros moment al zilei va fi seara, numărând 24 de grade Celsius.