Prognoza meteo. Primăvara începe cu ploi, burniţă şi lapoviţă

Cerul va fi mai mult noros. Va ploua în cea mai mare parte a Olteniei, local în Banat și pe alocuri în Muntenia, Transilvania și Crișana. Ploile vor fi și sub formă de aversă, pe arii restrânse moderate cantitativ, iar în zona înaltă a Carpaților Meridionali se vor semnala precipitații mixte.

29 feb. 2024, 14:43
Prognoza meteo. Primăvara începe cu ploi, burniţă şi lapoviţă

Prognoza meteo VINERI
În Țară

Vremea se va menține mai caldă decât în mod obișnuit în prima zi a lunii martie. Cerul va fi mai mult noros și va ploua pe arii relativ restrânse ziua în Oltenia, Muntenia și Transilvania, noaptea în Banat și Crișana și doar izolat în restul țării și al intervalului. La altitudini mari se vor semnala precipitații mixte. Vântul va avea intensificări pe crestele montane, în special ale Carpaților Meridionali, cu rafale de 70…80 km/h, iar local și cu viteze mai mici, în general de 45…55 km/h și în zonele mai joase de relief. Temperaturile maxime se vor încadra între 9 și 19 grade, iar cele minime se vor situa între 2 și 10 grade, ușor mai scăzute în estul Transilvaniei. Dimineața și noaptea, izolat, va fi ceață.

București

Vremea se va menține mai caldă decât în mod obișnuit în prima zi a lunii martie. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 14 grade, iar cea minimă va fi de 3…5 grade. Cerul va fi mai mult noros, iar în primele ore ale intervalului vor fi condiții de ploaie. Vântul va sufla în general moderat.

Revin ninsorile în România din martie. Prognoza Accuweather modificată
Prognoza meteo SAMBATA
În Țară

Valorile termice se vor situa peste cele caracteristice acestei date. Cerul va avea înnorări și pe arii restrânse trecător va ploua slab în vestul și sud-sud-vestul țării. Pe crestele Carpaților Meridionali vor fi precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe parcursul zilei în sudul Banatului și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 și 18 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -2 și 7 grade. Dimineața și noaptea, izolat, va fi ceață.

București

Valorile termice se vor situa peste cele caracteristice acestei date. Cerul va avea înnorări, însă condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 13…14 grade, iar cea minimă de 2…4 grade, anunţă ANM.

Prognoza meteo DUMINICA
În Țară

Vremea va fi mai caldă decât în mod obișnuit pentru prima decadă a lunii martie. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare pe parcursul zilei și pe alocuri ploi slabe, îndeosebi în zonele montane și submontane. La altitudini mari, precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în extremitatea de sud-vest a țării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 și 18 grade, iar cele minime se vor încadra în general între 0 și 8 grade. Dimineața, dar mai ales noaptea, pe arii restrânse va fi ceață.

București

Vremea va fi mai caldă decât în mod obișnuit pentru prima decadă a lunii martie. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări ziua, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 14…15 grade, iar cea minimă de 2…3 grade.

Vremea în martie. Cum va fi Baba ta din punct de vedere meteorologic, prognoza 1-9 martie 2024
Prognoza meteo LUNI
În Țară

Valorile termice vor caracteriza în continuare o vreme mai caldă decât normalul perioadei. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare îndeosebi în zonele montane unde și probabilitatea de ploaie va fi mai mare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 9 și 19 grade, iar cele minime se vor încadra în general între 0 și 8 grade. Dimineața și noaptea, pe arii restrânse va fi ceață.

București

Valorile termice vor caracteriza în continuare o vreme mai caldă decât în mod normal pentru această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 15 grade, iar cea minimă va fi de 2…4 grade.

Prognoza meteo MARTI, MIERCURI, JOI
În Țară

Valorile termice se vor situa peste normele perioadei mai ales la începutul intervalului, apoi vor avea tendința de scădere îndeosebi în vest, centru și nord. Probabilitatea pentru precipitații va fi în creștere în toate zonele țării.

București

Valorile termice se vor menține peste cele normale pentru prima decadă a lunii martie, cu tendință de scădere la sfârșitul intervalului. Probabilitatea de ploaie va fi în creștere.