PROGNOZA METEO. Se lasă FRIGUL şi PLOUĂ în toată ţara

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă amânarea vremii calde pentru câteva zile. Sunt aşteptate temperaturi de până în 18 grade, cu vânt puternic şi ploi în aproape toată ţara.

RomaniaTV.net
28 apr. 2015, 12:58
PROGNOZA METEO. Se lasă FRIGUL şi PLOUĂ în toată ţara

PROGNOZA METEO. Miercuri, temperaturile vor continua să scadă, mai accentuat în regiunile vestice, nordice şi centrale, unde vremea va deveni rece pentru această perioadă din an. Cerul va avea înnorări şi va ploua în nordul, centrul şi estul ţării, unde pe arii restrânse cantităţile de apă vor depăşi 15…20 l/mp. În restul teritoriului cerul va fi temporar noros, iar ploile vor apărea local. Vântul va avea intensificări locale, mai ales în regiunile extracarpatice şi la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 9 grade în depresiuni, nordul Moldovei şi în Crişana şi 19 grade în Muntenia şi vestul Dobrogei.

VREMEA IN BUCURESTI. Vremea se va răci miercuri, unde cerul va avea înnorări şi temporar va ploua, iar vântul va avea unele intensificări. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 18 grade.

PROGNOZA METEO. Joi, vremea se ameliorează sub aspectul precipitaţiilor. Cerul va fi variabil, cu înnorări în sudul şi centrul ţării. Mai ales după-amiaza şi seara, vor fi ploi slabe, la munte şi pe spaţii mici în Transilvania, dar şi în Oltenia şi Muntenia, mai ales în zona deluroasă. Vântul va avea uşoare intensificări ziua în Moldova, estul Munteniei şi Dobrogea, iar temperatura aerului, în creştere faţă de ziua precedentă în regiunile vestice, nordice şi centrale, va avea maxime cuprinse între 14 grade în nordul Munteniei şi al Moldovei, dar şi în Transilvania şi 20 de grade în Lunca Dunării.

VREMEA IN BUCURESTI. Joi, soarele împarte cerul cu norii, dar condiţiile de ploaie slabă vor fi reduse. Vântul va fi cel mult moderat, iar temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 17 grade.

PROGNOZA METEO. Ziua de 1 mai vine cu temperaturi potrivite pentru data din calendar, de la 16 grade în Delta Dunării, 18…20 de grade pe litoral şi 24 de grade în extremitatea de sud şi sud-vest a ţării, în timp ce pe Valea Prahovei termometrele strâng cam 14 grade. Se arată soarele, dar nu vor lipsi nici norii, cel puţin din zonele de munte şi în cele estice, unde vor lăsa puţine ploi slabe. Dar schimbarea vremii survine spre seară şi mai ales pe parcursul nopţii, când norii vor fi din ce în ce mai ameninţători şi aria precipitaţiilor va cuprinde treptat regiunile vestice şi nord-vestice. Vântul va avea unele pe crestele montane şi prin nord-est.

VREMEA IN BUCURESTI. Vremea se va încălzi uşor de 1 mai în Bucureşti, unde se arată soarele, este vreme bună de picnic, mai ales că vântul nu va fi supărător, iar termometrele strâng spre amiază în jur de 22 de grade.

PROGNOZA METEO. Mini-vacanţa de 1 mai nu continuă sub auspicii bune în ceea ce priveşte aspectul vremii, pentru că sâmbătă se mai răcoreşte şi nu lipsesc ploile. Cerul va avea înnorări temporar accentuate şi se vor semnala averse, însoţite de descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului pe arii extinse în vestul, centrul şi nordul ţării, precum şi în zonele montane şi local, mai ales după-amiaza şi seara, în restul teritoriului. Izolat, pot fi cantităţi de apă mai însemnate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13 şi 22 de grade. Totuşi, începând de duminică, temperaturile cresc treptat la nivelul întregii ţări şi vom începe săptămâna viitoare cu vreme destul de caldă. Precipitaţii se vor semnala doar pe spaţii restrânse, îndeosebi în regiunile nordice.