PROGNOZA METEO. Temperaturi de vară în următoarele zile. De când se strică vremea

Meteorologii anunţă temperaturi de vara si in perioada urmatoare. Se vor înregistra temperaturi maxime de 32 de grade si va fi zi însorită in toata tara, inclusiv in capitala, la munte si pe litoral. 

RomaniaTV.net
09 sept. 2020, 12:38
PROGNOZA METEO. Temperaturi de vară în următoarele zile. De când se strică vremea

PROGNOZA METEO JOI

Vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi senin, exceptând din orele amiezii zona montană, iar din a doua parte a intervalului și regiunile nord-estice, unde vor fi înnorări temporare și arii restrânse se vor semnala ploi slabe de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări pe crestele montane, iar noaptea pe suprafețe mici și în regiunile estice. Temperaturile maxime în marea lor majoritate ușor mai mari decât cele normale datei se vor încadra
între 24 și 33 de grade, iar cele minime în general între 9 și 18 grade. Dimineața și noaptea, cu totul izolat va fi ceață.

BUCUREȘTI
Vremea va fi frumoasă și se va încălzi ușor. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 30…31 de grade, iar cea minimă de 16…17 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească.

 

PROGNOZA METEO VINERI

Vremea se va menține în general frumoasă, iar valorile termice nu vor varia notabil față de ziua anterioară, fiind în continuare în marea lor majoritate ușor mai mari decât cele normale datei. Cerul va fi senin, exceptând zona montană, iar în prima parte a zilei și regiunile nord-estice, unde va fi variabil, cu înnorări temporare și izolat se vor semnala ploi slabe de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat, temporar cu ușoare intensificări în prima parte a intervalului la munte, în special la altitudini mari, iar local și în regiunile sudice. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 25 și 31 de grade, iar cele minime între 10 și 21 de grade, ușor mai scăzute în depresiuni, unde vor fi condiții de ceață.

BUCUREȘTI
Vremea se va menține frumoasă, dar și caldă. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla în general moderat ziua și slab noaptea. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 30 de grade, iar cea minimă va fi de 15…17 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească.

 

PROGNOZA METEO SAMBATA

Vremea va fi în continuare în general frumoasă, iar regimul termic caracterizat de valori mai mari decât cele normale pentru a doua decadă a lunii septembrie. Cerul va fi variabil ziua cu unele înnorări în zona montană, unde în special după orele amiezii cu totul izolat vor fi posibile ploi slabe de scurtă durată, iar noaptea mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat, temporar cu intensificări în prima parte a intervalului în vestul Carpaților Meridionali, cu precădere în
zona înaltă, iar pe arii restrânse și la intensități mai mici și în regiunile sudice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 25 și 30 de grade, iar cele minime între 10 și 20 de grade, ușor mai scăzute în depresiuni.

BUCUREȘTI
Vremea va fi predominant frumoasă și în continuare ușor mai caldă decât în mod normal pentru a doua decadă a lunii septembrie. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general moderat ziua, apoi va diminua treptat în intensitate. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 30 de grade, iar cea minimă va fi de 14…16 grade.

 

PROGNOZA METEO DUMINICA

Vremea va fi în general frumoasă și mai caldă decât în mod normal pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza la munte, unde izolat vor fi posibile ploi slabe de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări ziua în zona litoralului. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 și 32 de grade, iar cele minime în general între 11 și 20 de grade.

BUCUREȘTI
Vremea se va menține predominant frumoasă și în continuare mai caldă decât în mod normal pentru această dată. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 30…31 de grade, iar cea minimă de 15…17 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească.