Prognoza meteo. Temperaturi de vară, dar şi ploi consistente toată săptămâna

Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 20...22 de grade, iar cea minimă de 5...8 grade.

01 mai 2022, 16:26
Prognoza meteo. Temperaturi de vară, dar şi ploi consistente toată săptămâna

PROGNOZA METEO LUNI 

 Vremea se va menține în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și pe arii restrânse ploi de scurtă durată, după-amiaza și seara în zonele de munte și în nord-vestul teritoriului, iar noaptea în extremitatea de sud-vest și de sud. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului unde se vor atinge viteze de 50…60 km/h, iar temporar și pe arii restrânse și în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și în nordul Moldovei. Temperaturile maxime se vor încadra între 14…15 grade pe litoral și 23 de grade în Câmpia de Vest, iar cele minime între 1 şi 11 grade. În zonele joase, dimineața și noaptea izolat se va semnala ceață. BUCUREȘTI Vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări noaptea. Vântul va sufla slab și moderat, trecător cu unele intensificări în prima parte a intervalului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 21 de grade, iar cea minimă va fi de 7…9 grade.

Prognoza meteo pentru luna mai. Vreme mai rece la început, apoi vin temperaturi de vară
PROGNOZA METEO MARTI Cerul va fi temporar noros și se vor semnala ploi de scurtă durată, local în zonele de munte și pe arii restrânse în rest, cel mai probabil în nord-vest, iar pe parcursul zilei și în extremitatea de sud și de sud-est. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime ușor mai scăzute față de ziua precedentă, în special în regiunile sudice, se vor încadra între 14 și 22 de grade, iar cele minime între 2 şi 11 grade. Dimineața și noaptea, izolat vor fi condiții de ceață. BUCUREȘTI Cerul va avea înnorări temporare, iar pe parcursul zilei vor fi condiții pentru ploi slabe. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă mai scăzută față de ziua precedentă va fi de 17…19 grade, iar cea minimă de 7…9 grade, anunţă ANM.

PROGNOZA METEO MAI 2022. Seceta revine, vreme de grătare

PROGNOZA METEO MIERCURI Vremea se va încălzi în cea mai mare parte a țări, însă gradul de instabilitate va fi în creștere. Cerul va fi variabil cu înnorări temporar accentuate mai ales după-amiaza și seara, când local în nord-vest, nord și centru, precum și în zonele de munte și izolat în rest vor fi averse, însoțite de descărcări electrice. Vor fi condiții pentru cantități de apă însemnate și căderi de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 25 de grade, iar cele minime între 3 şi 12 grade. BUCUREȘTI Vremea se va încălzi față de ziua precedentă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 22…24 de grade, iar cea minimă de 8…10 grade.

PROGNOZA METEO DE JOI PANA SAMBATA Valorile termice se vor situa în jurul mediilor multianuale. Probabilitatea pentru manifestări de instabilitate va fi mai ridicată în zonele de munte, precum și în regiunile intracarpatice.


loading...
Partenerii noștri