PROGNOZA METEO. Va ploua în întreaga ţară, dar vremea rămâne caldă

PROGNOZA METEO. Tabloul meteo din următoarele zile prezintă o încălzire uşoară a vremii, chiar dacă precipitaţiile sub formă de ploaie îşi vor face apariţia în aproape toată ţara.
Romania TV
25 feb. 2015, 15:44
PROGNOZA METEO. Va ploua în întreaga ţară, dar vremea rămâne caldă

PROGNOZA METEO. Joi, vremea va fi caldă pentru această perioadă, chiar deosebit de caldă în sud şi în sud-est, unde temperaturile mai cresc faţă de ziua precedentă. În vest, în nord şi în centru nebulozitatea va persista şi temporar va ploua, în timp ce în restul teritoriului cerul va deveni variabil, iar ploile se vor semnala pe spaţii tot mai restrânse, îndeosebi în prima parte a intervalului. La munte vor fi precipitaţii mixte. Izolat, se va semnala ceaţă. Vântul va avea intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 grade în estul Transilvaniei şi în nordul Moldovei şi 17 gr în sud si în sud-est.

VREMEA IN BUCURESTI. Temperaturile cresc joi şi vremea va fi mult mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă, cu maxime de 13…15 grade. Cerul va mai avea unele înnorări în prima parte a zilei când vor fi condiţii ca trecător să plouă slab, dar va deveni variabil.

Citeşte şi ALERTĂ METEO: Ploi în toată ţara, lapoviţă şi ninsori viscolite la munte

PROGNOZA METEO. Vineri, valorile termice vor creşte uşor în vest, în centru şi în nord, astfel încât vremea va fi mult mai caldă decât în mod normal pentru sfârşitul lunii februarie, în toată ţara. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 grade în vest şi 18 grade în sudul Munteniei. Cerul va fi temporar noros şi pe arii restrânse va ploua slab, ziua în regiunile nord-vestice, iar noaptea în sud şi sud-vest. În zona montană înaltă precipitaţiile vor fi mixte.  Dimineaţa şi noaptea, în zonele joase, local va fi ceaţă.

VREMEA IN BUCURESTI. Vremea va fi deosebit de caldă, cu maxime de 14..16 grade. Cerul va fi variabil şi doar dimineaţa vor fi condiţii de ceaţă.

PROGNOZA METEO. Sâmbătă, vremea se va menţine caldă, astfel încât temperaturile maxime se vor situa între 7 grade în Dealurile de vest şi 16 grade în sud. Cerul va fi temporar noros şi trecător va ploua slab, local în sud-vest şi izolat în rest, iar în zona înaltă de munte vor mai fi şi precipitaţii sub formă de lapoviţă sau ninsoare. Dimineaţa şi noaptea pe arii restrânse în zonele joase se va semnala ceaţă.  Vântul va avea unele intensificări în sud-est.

VREMEA IN BUCURESTI. Vremea se va menţine deosebit de caldă sâmbătă, astfel încât temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 14 grade. Cerul va fi temporar noros şi trecător este posibil să plouă slab si vor fi condiţii de ceaţă.

PROGNOZA METEO. Duminică, temperaturile scad uşor în special în regiunile extracarpatice dar vremea se menţine caldă pentru începutul lunii martie, astfel încât temperaturile maxime se vor situa între 6 şi 14 grade. Cerul va fi mai mult noros în jumătatea de nord-vest a ţării unde, mai ales seara şi noaptea, local va ploua slab, în timp ce pe crestele montane înalte se vor semnala precipitaţii şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. În restul teritoriului, înnorările vor fi temporare şi plouă sau cade burniţa izolat. De luni până la jumătatea săptămânii viitoare vremea se va răci uşor şi treptat, iar sansele de apariţie a precipitaţiilor sunt mari în majoritatea regiunilor.

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
Pescobar și-a cumpărat penthouse în valoare de 2 milioane de euro! „O să am cinema, amfiteatru și piscină!”
Fanatik.ro
Gigi Becali dezvăluie telefonul secret pe care l-a avut cu Radu Paraschivescu. Scriitorul îl acuză pe patronul FCSB că „minte fără strop de rușine”! Exclusiv
Capital.ro
Se montează obligatoriu pe mașini de la 1 iulie. Decizia UE devine lege și în România
Playtech.ro
Reacţia lui Hagi când Loredana s-a aşezat lângă el! Nu a putut să reziste când a văzut decolteul vedetei. Imaginea momentului
DailyBusiness
BNR confirmă ce se întâmplă cu toate împrumuturile în LEI deținute de români
Adevarul
Sclavia, din nou la modă în România. „Este atât de sumbru și de macabru modul în care se întâmplă lucrurile”
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
Acuzații la adresa PRO TV. Fanii sunt revoltați din cauza deciziei
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Are 75 de ani, dar arată ca la 30, are o avere impresionantă și își caută iubit la 12 ani de când a divorțat
wowbiz.ro
Getuța Sterp a răbufnit și ea la adresa Marei Bănică! Ce i-a transmis jurnalistei: „Să vezi ce bătaie de joc ți-ai făcut singură. Nu rămâne așa”
Cancan.ro
Cum arată Prințesa Kate Middleton acum, la 2 luni după ce a început chimioterapia. Unde a fost văzută soția Prințului William al Marii Britanii
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
Simona Bucura-Oprescu, anunț important pentru pensionarii din România! Cine sunt seniorii care vor beneficia de majorări considerabile de la 1 septembrie
Capital.ro
A murit marele MAESTRU al filmului. Tristețe mare în România: Jocul s-a terminat
StirileBZI
Produse din ciocolată și biscuiţi, vândute mai scump în România! Amendă de 337,5 milioane de euro
Prosport.ro
FOTO. Rusoaica superbă s-a cuplat cu un milionar mai tinerel ca ea! Cum arată Anna
stirilekanald.ro
Șocant unde au găsit-o moartă pe Raisa, fetița de 2 ani dispărută din fața casei
substantial.ro
Descoperă rețeta salatei de legume la borcan: Gust de vară, prospețime și conveniență în bucătăria ta!
MediaFlux
AVERTISMENTUL lui VLADIMIR PUTIN: Membrii NATO din Europa se joacă cu focul!
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'