PROGNOZA METEO. Vreme deosebit de rece în următoarele trei zile

PROGNOZA METEO. Marţi şi miercuri, vremea se va menţine mult mai rece decât ar fi normal în a doua decadă a lunii octombrie în toată ţara. Joi, temperaturile vor creşte uşor față de intervalul precedent în majoritatea regiunilor, totuşi în est şi în sud vremea va fi mai rece decât ar fi normal în această perioadă. 

17 oct. 2016, 12:56
PROGNOZA METEO. Vreme deosebit de rece în următoarele trei zile

PROGNOZA METEO. MARŢI, vremea se va menţine mult mai rece decât ar fi normal în a doua decadă a lunii octombrie în toată ţara, dar mai ales în est, în sud şi în centru. Vor fi înnorări insa doar izolat ploi slabe in zona litoralului , iar seara şi noaptea pe arii restranse vest şi in sud-vest. În restul teritoriului cerul va fi variabil la senin la începutul zilei, apoi va deveni parţial noros. Vântul va sufla cu unele intensificări pe crestele montane din sud şi sud-vest, unde va fulgui. Izolat dimineata va mai fi bruma sau ceata in zonele joase. Temperaturile maxime se vor încadra între 6 grade, izolat in Moldova unde ziua incepe cu temperaturi sub pragul inghetului si 14 grade in dealurile Banatului si ale Crisanei.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va rămâne deosebit de rece, cu maxime in jur de 11 grade. Cerul va fi variabil la senin în primele ore, apoi nebulozitatea se va accentua.

PROGNOZA METEO. MIERCURI, temperaturile vor continua să caracterizeze o vreme mai rece decât în mod obişnuit pentru această perioadă din an, îndeosebi în sud, în centru si în est, ceea ce inseamna maxime cuprinse in general intre 7 grade in Moldova, poate si in estul Transilvaniei si cel mult 14 grade in nordul Crisanei si in Maramures. Cerul va avea înnorări în majoritatea zonelor. Va ploua slab, local în vest şi in sud-vest, iar în rest doar izolat vor fi posibile ploi slabe sau burniţă. La munte, precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. Pe arii restrânse vor fi condiții de ceață. Vântul va sufla cu ceva intensificari în sudul Banatului şi pe crestele montane.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vreme rece inca pentru aceasta perioada din an. Cerul va fi mai mult noros insa doar trecator sunt sanse sporite sa ploua slab. Temperatura maximă va fi de 11…12 grade.

PROGNOZA METEO. JOI, temperaturile vor creste usor față de intervalul precedent în majoritatea regiunilor, totuşi în est şi în sud vremea e mai rece decat ar fi normal in aceasta perioada. Cerul va avea înnorări în cea mai mare parte a ţării, peste zi în zonele montane pe arii restrânse vor fi precipitaţii mixte, iar în regiunile extracarpatice vor fi condiţii de burniţă, dar seara şi noaptea va ploua local în vest şi în sud-vest şi izolat în restul teritoriului. Vântul va sufla cu intensificări în Banat și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 grade in nordul Moldovei 16 grade in Crisana.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Valorile termice se mentin mult mai scăzute decât cele normale în această perioadă a anului. Cerul va fi înnorat şi trecător vor fi condiţii de burniţă sau ploaie slabă. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 11…12 grade.