PROGNOZA METEO. Vreme frumoasă cu temperaturi mai ridicate decât cele normale

PROGNOZA METEO. Vremea va fi frumoasă în următoarele zile, când se vor înregistra temperaturi mai ridicate decât cele specifice datei din calendar. Excepție va face sudul ţării, unde vor fi înnorări temporare în special în prima parte a zilei. Temperaturile maxime se vor încadra joi între 18 și 26 de grade. Dimineața și noaptea, izolat se va semnala ceață.

RomaniaTV.net
10 oct. 2018, 12:37
PROGNOZA METEO. Vreme frumoasă cu temperaturi mai ridicate decât cele normale

PROGNOZA METEO. Cerul va fi variabil la senin, cu înnorări temporare în regiunile sudice însă probabilitatea de apariție a ploilor va fi redusă. Vântul va sufla slab și moderat cu ușoare intensificări în zona litoralului și pe crestele montane. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 3 și 14 grade, ușor mai coborâte în estul Transilvaniei. Pe suprafețe mici, în zonele joase de relief, cel mai probabil din centrul țării va fi ceață.

BUCUREŞTI
Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 9…11 grade.

PROGNOZA METEO JOI. Vremea va fi frumoasă, iar regimul termic caracterizat de valori mai ridicate decât cele climatologic specifice datei în cea mai mare parte a țării unde și cerul va fi mai mult senin. Excepție va face sudul teritoriului, unde vor fi înnorări temporare în special în prima parte a zilei, condiții în care temperaturile diurne se vor situa în jurul mediilor multianuale. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări trecătoare ziua, în regiunile sud-estice, în sudul Banatului și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 și 26 de grade, iar cele minime între 4 și 14 grade, mai scăzute în depresiunile intramontane. Dimineața și noaptea, izolat se va semnala ceață.

BUCUREŞTI. Regimul termic va fi caracterizat de valori în jurul celor climatologic specifice datei. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în prima parte a zilei, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 21…22 de grade, iar cea minimă de 9…10 grade.

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea va fi în continuare frumoasă și mai caldă decât în mod normal pentru a doua decadă a lunii octombrie în cea mai mare parte a țării unde și cerul va fi mai mult senin. Excepție vor face regiunile estice, unde se vor înregistra temperaturi apropiate de mediile multianuale, iar în special pe parcursul zilei vor fi înnorări temporare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în prima parte a intervalului în sud-estul țării. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 și 25 de grade, iar cele minime între 4 și 14 grade, mai coborâte în estul Transilvaniei. Pe suprafețe mici, în zonele joase de relief, dimineața și noaptea va fi ceață.

BUCUREŞTI. Vremea va fi predominant frumoasă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general moderat ziua, apoi va diminua treptat în intensitate. Temperatura maximă va fi de 22…23 de grade, iar cea minimă de 9…10 grade.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ. Vremea va fi predominant frumoasă, iar regimul termic va fi caracterizat de valori mai ridicate decât mediile multianuale în regiunile intracarpatice și apropiate de acestea în restul zonelor. Cerul va fi variabil spre mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat cu intensificări temporare ziua, în sudul Banatului, jumătatea estică a Munteniei și în Dobrogea. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 și 24 de grade, iar cele minime între 2 și 13 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei. Dimineața și noaptea, cu totul izolat va fi ceață.

BUCUREŞTI. Vremea va fi predominant frumoasă, iar regimul termic va fi caracterizat de valori apropiate de cele climatologic specifice datei. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 21…22 de grade, iar cea minimă de 8…9 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICĂ. Vremea se va menține predominant frumoasă, iar regimul termic va fi în continuare caracterizat de valori mai ridicate decât cele normale pentru această dată în vest, nord-vest și în centru și apropiate de acestea în restul teritoriului. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat cu unele intensificări în sudul Banatului, iar pe parcursul zilei temporar și în regiunile sud-estice și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 și 24 de grade, iar cele minime între 2 și 14 grade, mai coborâte în depresiunile intramontane.

BUCUREŞTI. Vremea va fi predominant frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 22 de grade, iar cea minimă va fi de 7…9 grade.

La începutul săptămânii viitoare, vremea va fi în general frumoasă, valorile de temperatură se vor situa ușor peste mediile multianuale în regiunile intracarpatice, iar în restul zonelor vor fi apropiate de acestea. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi redusă.

BUCUREŞTI. Vremea va fi în general frumoasă, valorile de temperatură se vor situa în jurul mediilor multianuale, iar probabilitatea de apariție a ploilor va fi redusă.