Prognoza meteo. Vremea de umbrelă şi haine groase se întoarce, soarele se ascunde iar după nori

Cerul va fi noros și vor fi perioade cu averse, iar vântul va sufla în general moderat. Temperatura minimă va fi de 7...9 grade.

01 apr. 2023, 13:41
Prognoza meteo. Vremea de umbrelă şi haine groase se întoarce, soarele se ascunde iar după nori

Prognoza meteo. LA NOAPTE Cerul va fi mai mult noros și va ploua pe arii relativ extinse în sudul și estul țării, local în centru și izolat în rest. La munte, în general la altitudini de peste 1700 m, vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare și se va depune strat moderat de zăpadă. Pe arii restrânse, cantitățile de apă vor depăși 15…20 l/mp, cu precădere în Dobrogea, Moldova și în Carpații Meridionali. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă și în regiunile sudice. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 3 și 10 grade. Izolat se va forma ceață.

Prognoza aprilie 2023. S-au schimbat curenţii de aer. Cum se anunţă vremea de Florii şi de Paşte HARTA actualizată a ANM
Prognoza meteo DUMINICA Valorile termice diurne vor fi ușor mai ridicate decât în mod specific datei în sud și apropiate de normal în restul țării. Îndeosebi pe parcursul zilei cerul va avea înnorări și temporar va ploua în nord, centru, est și sud-est și pe spații mici în rest. Vor fi și averse, iar trecător și izolat se vor semnala descărcări electrice. În zona montană înaltă vor fi precipitații mixte. Cantitățile de apă vor depăși pe alocuri 15…20 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în prima parte a intervalului la munte, iar pe alocuri și în Oltenia, Dobrogea și Moldova. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 și 20 de grade, iar cele minime între 1 și 8 grade. Dimineața și noaptea, pe arii restrânse se va forma ceață. BUCUREȘTI Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât în mod specific datei. Cerul va fi temporar noros și trecător vor fi posibile averse, mai ales după-amiaza. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 17…19 grade, iar cea minimă de 5…7 grade, anunţă ANM.

Prognoza meteo LUNI  Vremea va intra într-un proces de răcire. Înnorările se vor accentua treptat și mai ales din a doua parte a zilei ploile vor fi în extindere și se vor semnala în sud, centru și est și izolat în restul țării. La munte vor predomina treptat ninsorile și se va depune strat de zăpadă, iar în partea a doua a intervalului vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare și în zonele mai joase de relief, cu precădere din Transilvania și Moldova. Se vor acumula cantități de apă ce vor depăși local 15…20 l/mp și izolat 25 l/mp, cu o probabilitate mai mare în sud-vestul teritoriului. Vântul va prezenta temporar intensificări în majoritatea regiunilor, cu viteze mai mari în cele sudice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 7 și 16 grade, iar cele minime, în marea lor majoritate, între -2 și 7 grade. BUCUREȘTI Vremea se va răci, cerul va avea înnorări, iar din a doua parte a zilei va ploua, în general moderat cantitativ. Vântul va avea temporar intensificări, cu viteze mai mari – noaptea. Temperatura maximă va fi de 14…16 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 4 grade.

Tichete cadou de Paşte 2023. Cel puţin 300 de lei pe cardul de salarii săptămâna viitoare
Prognoza meteo MARTI Vremea va deveni deosebit de rece în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi mai mult noros și se vor semnala precipitații, îndeosebi pe parcursul zilei, în majoritatea regiunilor. Va ninge la munte, în Transilvania și Moldova vor predomina ninsorile, iar în rest vor fi precipitații mixte. Cantitățile de apă vor fi pe alocuri mai însemnate. Vântul va mai avea temporar intensificări în sud-estul țării, iar ziua și în vest și nord-vest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 2 și 14 grade, iar cele minime între -4 și 7 grade. BUCUREȘTI Vremea va fi rece. Cerul va fi mai mult noros, iar probabilitatea de precipitații va fi ridicată. Îndeosebi ziua, vântul va mai avea temporar intensificări. Temperatura maximă va fi de 7…9 grade, iar cea minimă de 2…4 grade.

Prognoza meteo MIERCURI Vremea va fi deosebit de rece. Cerul va fi mai mult noros și local se vor semnala precipitații în vestul, sudul și estul țării și izolat în rest. La munte va ninge iar în celelalte regiuni vor fi precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, pe alocuri cu intensificări ziua. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 și 10 grade, iar cele minime între -4 și 3 grade. BUCUREȘTI Vremea va fi deosebit de rece. Cerul va fi mai mult noros, iar probabilitatea de precipitații va fi ridicată. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 5…7 grade, iar cea minimă de 0…2 grade. Prognoza meteo DE JOI PANA SAMBATA Valorile termice vor crește ușor și treptat, dar se vor menține sub cele specifice perioadei. Temporar, pe arii restrânse, vor fi precipitații slabe.