PROGNOZA METEO. Valul de căldură SE EXTINDE: Vin zile DE FOC

PROGNOZA METEO. Nu vom scăpa de canicula în următoarele zile, fiind aşteptate temperaturi de până la 38 de grade, la umbră. De asemenea, disconfortul termic va fi accentuat.

RomaniaTV.net
21 iul. 2015, 10:54
PROGNOZA METEO. Valul de căldură SE EXTINDE: Vin zile DE FOC

PROGNOZA METEO. Miercuri, valul de căldură se va extinde, astfel că în orele amiezii vremea va fi caniculară, iar disconfortul termic accentuat, în Crişana, Banat, Oltenia, Muntenia şi pe arii mai restrânse în celelalte regiuni. Cerul va fi variabil la senin, cu înnorări temporar accentuate după-amiaza şi seara în zona de munte, cu precădere a Carpaţilor Meridionali şi a Munţilor Banatului, unde pe arii restrânse vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. În restul teritoriului astfel de fenomene se vor semnala cu totul izolat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 28 în sudul şi nordul litoralului şi 38 de grade în vest şi sud-vest.

VREMEA IN BUCURESTI. Miercuri, vremea va fi călduroasă, caniculară în orele amiezii, iar starea de disconfort termic se va accentua. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 35…36 de grade.

Citeşte şi COD GALBEN de CANICULĂ: Urmează două zile de foc în aproape toată ţara

PROGNOZA METEO. Joi, vremea va fi caniculară, iar disconfortul termic accentuat în cea mai mare parte a ţării, dar în mod special în regiunile vestice şi sud-vestice, unde se pot înregistra după-amiază valori termice în jurul a 38 de grade. Cerul va fi variabil în nord-vestul ţării şi mai mult senin în rest. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări în partea de sud a teritoriului. Temperaturile maxime la nivel naţional vor fi cuprinse, în general, între 28 şi 38 de grade.

VREMEA IN BUCURESTI. Joi, vremea va fi caniculară la amiază, când disconfortul termic va fi ridicat, iar maxima se va situa în jurul valorii de 35 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat.

PROGNOZA METEO. Vineri, vremea va fi călduroasă, local caniculară în orele după-amiezii mai ales în zonele de câmpie. Cerul va fi mai mult senin, exceptând regiunile nordice şi de nord-vest, precum şi zona montană unde, îndeosebi în a doua parte a zilei vor fi dezvoltări noroase convective, ce pe arii restrânse vor determina averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului şi posibile căderi de grindină. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 29 şi 38 de grade.

Citeşte şi Cum îţi poate influenţa vremea starea de spirit, în funcţie de temperatură

VREMEA IN BUCURESTI. Vineri, vremea va fi călduroasă, caniculară în orele amiezii. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 35 de grade.

PROGNOZA METEO. Vremea va deveni caniculară în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi mai mult senin, exceptând zona montană, unde începând cu orele amiezii vor fi dezvoltări noroase convective, ce pe arii restrânse vor determina averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 29 de grade în zona litoralului şi a Deltei Dunării şi 38…39 de grade în partea de vest si de sud a ţării.