PROGNOZA METEO. Vremea e frumoasă şi caldă, iar vântul răcoreşte uşor atmosfera

PROGNOZA METEO. Vremea se va menţine frumoasă şi caldă în toată ţara, chiar dacă în unele regiuni pot apărea ploi sau chiar furtuni. Temperaturile nu vor depăşi 32 de grade, iar vântul care va adie va mai răcori atmosfera.

RomaniaTV.net
25 aug. 2015, 12:03
PROGNOZA METEO. Vremea e frumoasă şi caldă, iar vântul răcoreşte uşor atmosfera

PROGNOZA METEO. Miercuri, vremea se va menţine în general frumoasă şi uşor mai caldă decât ar fi normal pentru această perioadă, în cea mai mare parte a ţării. Cerul, mai mult senin în prima parte a zilei, va avea unele înnorări după-amiaza şi seara în zonele montane şi în regiunile nordice, unde izolat vor fi ploi de scurtă durată şi, posibil, descărcări electrice. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 de grade in sudul si nordul litoralului şi 31…32 de grade grade în Câmpia Română şi Podişul Moldovei.

VREMEA IN BUCURESTI. Miercuri, vremea se va menţine frumoasă şi uşor mai caldă decât ar fi normal pentru această perioadă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 31 de grade.

PROGNOZA METEO. Joi, Vremea va fi predominant frumoasă, dar călduroasă în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil la munte, unde cu totul izolat vor fi condiţii ca, trecător, să plouă slab şi mai mult senin în restul teritoriului. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 de grade in sudul litoralului şi 33 de grade, izolat, în Câmpia de Vest şi Podişul Moldovei.

VREMEA IN BUCURESTI. Vremea va fi frumoasă şi călduroasă joi. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab. Temperatura maximă va fi de 31…32 de grade.

PROGNOZA METEO. Vineri, vremea va fi frumoasă, dar călduroasă în orele amiezii în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil la munte şi în regiunile estice şi mai mult senin în restul teritoriului. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 27 de grade în nordul litoralului şi 34 de grade în Maramureş, sudul Moldovei şi sud-vestul Transilvaniei.

VREMEA IN BUCURESTI. Vremea se va menţine frumoasă, dar călduroasă în orele amiezii de vineri. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab. Temperatura maximă va fi de 32…33 de grade.

PROGNOZA METEO. Sâmbătă, vremea va fi în continuare frumoasă, dar călduroasă în orele amiezii, în toate regiunile. Cerul va fi variabil la munte, unde vor mai fi condiţii de ploi slabe de scurta durata, dar pe arii foarte restranse şi mai mult senin în restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 28 de grade pe litoral şi 34…35 de grade în zonele de câmpie şi de podiş.