PROGNOZA METEO. Weekend cu vreme caniculară

PROGNOZA METEO. Ultimele zile ale săptămânii vor veni cu o vreme caniculară în aproape toată ţara.

RomaniaTV.net
27 aug. 2015, 13:26
PROGNOZA METEO. Weekend cu vreme caniculară

PROGNOZA METEO. Vineri, vremea va fi călduroasă după-amiaza în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineaţa şi noaptea. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 27 de grade pe litoral şi 34 de grade în zonele de câmpie şi podiş.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Vineri, vremea va fi călduroasă după-amiaza, cu o maximă termică de 32…33 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab.

PROGNOZA METEO. Sâmbătă, vremea va fi călduroasă în cea mai mare parte a ţării, izolat caniculară după-amiaza în special în Câmpia de Vest şi în Moldova, unde maximele vor atinge 35 de grade plecand de la 29 de grade pe litoral. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Sâmbătă, vremea va fi în continuare călduroasă după-amiaza. Cerul va fi senin şi vântul va sufla slab. Temperatura maximă va fi de 33…34 de grade

PROGNOZA METEO. Duminică, vremea se va menţine călduroasă, local caniculară după-amiaza îndeosebi în vestul şi sudul ţării. Cerul va fi variabil în zona montană şi mai mult senin în restul teritoriului. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 28 pe litoral si in delta şi 36 de grade in vest, nord-vest, centru si sud.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Duminică, vremea va fi călduroasă, caniculară după-amiaza, când se va înregistra o temperatură maximă în jurul valorii de 35 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat.

PROGNOZA METEO. în primele trei zile ale săptămânii viitoare vremea se va menţine călduroasă, local caniculară după-amiaza în zona de câmpie şi de podiş. Temperaturile maxime se vor încadra între 28 şi 36 de grade, în timp ce soarele va domina cerul şi doar pe la munte, sporadic este posibil să apară puţine ploi de scurtă durată.


loading...