PROGNOZA METEO. Vremea schimbă foaia. Se răceşte în majoritatea regiunilor şi vin ninsorile şi în sud

ANM, prognoza meteo. Potrivit meteorologilor, vremea va fi închisă în următoarele zile. Valorile termice vor marca o scădere faţă de intervalul anterior.
Romania TV
03 feb. 2020, 17:41
PROGNOZA METEO. Vremea schimbă foaia. Se răceşte în majoritatea regiunilor şi vin ninsorile şi în sud

PROGNOZA METEO LA NOAPTE. Cerul va avea înnorări și va ploua local în vestul, centrul și nordul țării și izolat în rest. În zona montană vor fi precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, îndeosebi la altitudini mari, unde la rafală se vor atinge viteze de până la 80…90 km/h, iar ninsoarea va fi viscolită și la cote mai reduse și în sudul, centrul și nord-vestul teritoriului, unde pe arii restrânse, rafalele vor fi în general de 45 și 55 km. Temperaturile minime vor fi mult mai ridicate decât în mod normal la această dată și se vor situa între 0 și 8 grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI Cerul va fi variabil. Vântul va sufla în general moderat la începutul intervalului (viteze la rafală de până la 35…40 km/h), apoi va slăbi treptat în intensitate. Temperatura minimă, mult mai ridicată decât în mod normal la această dată, va fi de 3…5 grade.

PROGNOZA METEO MARTI. Vremea va fi închisă, iar valorile termice vor marca o scădere față de intervalul anterior. Temporar vor fi precipitații, la început în regiunile vestice și nordice, apoi și în restul teritoriului. Pe parcursul zilei va ploua, iar la munte, la altitudini în general de peste 1600m vor fi și ninsori și lapoviță. Noaptea, în nord și parțial în vest și în centru, ploile se vor transforma treptat în lapoviță și ninsoare, iar în zona montană vor predomina ninsorile și se va depune strat nou de zăpadă. În Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania, Moldova și la munte se vor acumula cantități de precipitații de peste 20…25 l/mp și izolat de 35…45 l/mp. Vântul va avea intensificări la munte, mai ales la altitudini mari și în a doua parte a intervalului, când la rafală se vor depăși viteze de 90…110 km/h, iar zăpada va fi spulberată și ninsoarea viscolită, dar local și temporar și în restul teritoriului, cu precădere noaptea, când rafalele vor fi în general între 45 și 65 km/h. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 grade în estul Transilvaniei și 15 grade în Lunca Dunării, iar cele minime se vor situa între -3 și 7 grade, cu cele mai ridicate valori pe litoral.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI va fi închisă și temporar va ploua în a doua parte a zilei, dar mai ales noaptea. Vântul va sufla slab și moderat în prima parte a intervalului, apoi se va intensifica treptat, iar la rafală se vor atinge viteze până în jurul a 45 km/h. Temperatura aerului va marca o scădere față de intervalul anterior, astfel încât maxima va fi de 11…12 grade, iar minima de 3…4 grade.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Vremea va continua să se răcească, iar valorile termice se vor situa în jurul celor normale la această dată. În estul, sudul și parțial în centrul țării înnorările vor persista în cea mai mare parte a intervalului și se vor semnala precipitații, în general, moderate cantitativ. Acestea vor fi sub formă de ninsoare la munte, mai ales lapoviță și ninsoare în Transilvania și Moldova, iar în Muntenia, Dobrogea și Oltenia, ploaie în prima parte a zilei, apoi treptat lapoviță și ninsoare. În celelalte regiuni înnorările vor fi temporare și doar pe spații mici, ziua, vor fi precipitații slabe mixte. Vor fi condiții de polei. Vântul va avea intensificări și trecător va viscoli ninsoarea și va spulbera zăpada, la munte, îndeosebi la altitudini mari unde va fi tare și la cote mai reduse și în restul teritoriului, cu precădere în est, sud-est și vest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -1 și 8 grade, iar cele minime se vor încadra, în general, între -12 și -2 grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI va continua să se răcească și va fi închisă. Temporar se vor semnala precipitații, în prima parte a zilei sub formă de ploaie, apoi lapoviță și ninsoare. Temporar vântul va avea unele intensificări (rafale de până la 45…50 km/h), mai ales în a doua parte a zilei și în prima parte a nopții. Temperatura maximă va fi de 3…5 grade, iar cea minimă de -4…-2 grade.

PROGNOZA METEO JOI. Cerul va prezenta înnorări și local vor fi precipitații slabe mai ales sub formă de ninsoare, în prima parte a zilei în jumătatea nordică a teritoriului, apoi și în rest. La munte trecător va ninge slab. Vântul va avea intensificări în zona montană, unde trecător și pe arii restrânse va viscoli ninsoarea și va spulbera zăpada, dar la cote mai reduse și în est și sud-est. Temperaturile maxime, apropiate de cele specifice perioadei, vor fi cuprinse între -3 și 6 grade, iar cele minime se vor situa între -6 și 1 grad.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI va fi apropiată de normalul termic al perioadei. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 5 grade, iar cea minimă va fi de -3…-1 grad. Cerul va fi variabil, cu înnorări în a doua parte a intervalului, când va crește probabilitatea de apariție a precipitațiilor sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat.

PROGNOZA METEO VINERI. Cerul va fi variabil cu înnorări în prima parte a zilei în sudul și vestul teritoriului, unde trecător și izolat se vor semnala precipitații slabe, ninsoare în zona de munte și mixte în rest. Vântul va mai avea intensificări, îndeosebi ziua în sudul, estul și centrul țării, cu viteze mai mari pe crestele Carpaților Meridionali. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -3 și 8 grade, iar cele minime se vor situa în general între -15 și -3 grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Cerul va fi variabil cu înnorări în prima parte a zilei când trecător se vor semnala precipitații slabe, sub formă de lapoviță și ninsoare. Temperatura maximă va fi în jur de 3 grade, iar cea minimă de -7…-5 grade, mai scăzută în zona preorășenească. Vântul va sufla slab și moderat.

DE SAMBATA PANA LUNI valorile termice se vor menține apropiate de mediile multianuale în cea mai mare parte a țării. Probabilitatea de precipitații slabe cantitativ va fi mai ridicată în ultima zi a intervalului în nordul regiunii.

Spynews
Ce se știe despre criminalul din Sibiu, tânărul care și-a ucis iubita de 21 de ani! Bărbatul consuma substanțe interzise
Bzi.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”
Fanatik.ro
Stațiunea de pe litoralul românesc unde o noapte de cazare costă doar 35 de lei. E adorată de români, iar bugetul e unul prietenos
Capital.ro
Ungurii ne dau clasă. Succes imens chiar în inima României. Ce au făcut în Transilvania
Playtech.ro
Vestea momentului despre Ion Iliescu! S-a anunţat direct, fără prea multe cuvinte. Era de aşteptat
DailyBusiness
Anunțul zilei! Ai 6 luni la dispoziție să soliciți mai mulți bani de la Guvern
Adevarul
Cum a fost convinsă o tânără să renunțe la școală și la familie pentru a se prostitua. „Era o mașină de făcut bani”
Spynews
Marius Elisei, absent total din viața fiicei sale! Ce spune Oana Roman despre relația dintre Isabela și tatăl ei / FOTO
Spynews
Anunț ANM! Cod galben de ceață densă în România. Care sunt județele afectate
Evz.ro
WhatsApp, în mare pericol. Datele personale pot fi furate
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Nimeni nu mai știe nimic de Riana. Cum a fost filmată înainte să dispară fără urmă
Cancan.ro
Meteorologii Accuweather anunță o lună iunie cum nu prea a mai fost în România. Prognoză completă iunie 2024
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Apar noi ajutoare pentru persoanele cu dizabilități: Ministrul Muncii „Pot fi construite de la zero servicii sociale care să susţină aproape 5.000 de persoane cu dizabilități să aibă un trai independent.”
Capital.ro
Obligatoriu pentru toți proprietarii de terenuri. Legea se aplică peste tot în România
StirileBZI
Începe „Litoralul pentru toţi” în 31 mai! Tarifele încep de la 35 de lei pe noapte
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
Tradiții, obiceiuri și superstiții de Sfinții Împărați Constantin și Elena: Pomană pentru cei adormiți și ajutor pentru cei în nevoie
MediaFlux
VINE URGIA în România! Vremea rea lovește din PLIN!
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'