PROGNOZA METEO Vremea se încălzeşte în a două parte a săptămânii

Publicat: Duminică, 15 Martie 2020 15:57 // Actualizat: Duminică, 15 Martie 2020 15:57 // Sursa: romaniatv.net

Vremea se păstrează destul de rece în următoarele trei zile, dar de miercuri începe să se încălzească în toată ţara, maximele ajungând până la 19 grade Celsius.

DUMINICĂ NOAPTE

ÎN ŢARĂ
Cerul va fi variabil spre mai mult senin, iar vântul va slăbi treptat în intensitate. Temperaturile minime - preponderent negative, se vor încadra, în general, între -8 și 0 grade, cu valori mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali, unde vor coborî sub limita gerului. Local se va produce brumă.

LA BUCUREŞTI
Cerul va deveni mai mult senin, iar vântul va slăbi în intensitate. Temperatura minimă va fi de -4...-2 grade.

LUNI

ÎN ŢARĂ
Vremea va fi frumoasă, dar rece dimineața și pe parcursul nopții. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în sudul Banatului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 5 și 11 grade, iar cele minime între -9 și 3 grade, mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali. Dimineața și mai ales spre sfârșitul intervalului, local, se va produce brumă, iar în zonele joase, izolat vor fi condiții de ceață.

LA BUCUREŞTI
Vremea va fi frumoasă, dar rece dimineața și noaptea. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 9 grade, iar cea minimă va fi de -2...0 grade, mai scăzută în zona preorășenească.

MARTI

ÎN ŢARĂ
Vremea va fi în general frumoasă și se va încălzi față de intervalul anterior. Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 9 și 15 grade, mai scăzute pe litoral, iar cele minime se vor situa între -5 și 5 grade. Cerul va fi mai mult senin în timpul zilei, dar noaptea va avea înnorări temporare în regiunile nordice și estice precum și în zona Carpaților Orientali, dar numai izolat vor fi posibile precipitații slabe, mixte. Vântul va sufla slab și moderat. Dimineața și noaptea, izolat se va produce brumă și vor fi condiții de ceață.

LA BUCUREŞTI
Vremea se va menține frumoasă și se va încălzi. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 12...13 grade, iar cea minimă de 0...2 grade.

MIERCURI

ÎN ŢARĂ
Vremea va fi în general frumoasă, iar valorile termice vor continua să crească ușor în majoritatea zonelor țării. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări ziua în regiunile estice și sud-estice unde izolat vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în sud-est și pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 și 17 grade, iar cele minime între -2 și 6 grade, mai scăzute în depresiuni, spre -5 grade. Dimineața și noaptea, în zonele joase de relief, vor fi condiții de ceață.

LA BUCUREŞTI
Vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări ziua, dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura aerului, în ușoară creștere față de ziua anterioară, va avea valoarea maximă de 13...14 grade și minima de 1...3 grade.

JOI

ÎN ŢARĂ
Vremea va fi în continuare în general frumoasă și în încălzire ușoară față de ziua anterioară. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în regiunile estice și nord-estice, dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în est, sud-est și pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 și 19 grade, iar cele minime între 0 și 8 grade. Dimineața și noaptea, în zonele joase de relief, vor fi condiții de ceață.

LA BUCUREŞTI
Vremea va fi predominant frumoasă și va continua să se încălzească ușor față de ziua anterioară. Temperatura maximă va fi de 16...17 grade, iar cea minimă de 4...6 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Noaptea vor fi condiții de ceață.

TENDINŢA EVOLUŢIEI VREMII de VINERI pana LUNI

ÎN ŢARĂ
În primele două zile ale intervalului, valorile termice vor fi mai ridicate decât mediile climatologice ale perioadei, iar probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi ridicată în regiunile nordice, estice și centrale. În ultima zi, temperatura aerului va fi în scădere, iar probabilitatea de precipitații va crește mai ales în sudul țării.

LA BUCUREŞTI
În primele două zile ale intervalului, valorile termice vor fi mai ridicate decât mediile climatologice ale perioadei, iar probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi redusă. În ultima zi, temperatura aerului va fi în scădere, iar probabilitatea de precipitații va crește semnificativ.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
prognoza meteo romica jurca vremea
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8378
RON
04 Jul
noapte 21 °
zi 35 °
Ultimele joburi adaugate
24 H