PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea în weekend

PROGNOZA METEO: Vremea se încălzeşte în următoarele zile, iar meteorologii anunţă temperaturi de până la 12 grade. Cerul va fi mai mult noros în regiunile vestice, sud-vestice dar şi în cele nordice li centrale, unde temporar şi pe arii relativ extinse vor fi precipitaţii, mai ales sub formă de ploaie şi izolat se va forma de polei.

08 ian. 2016, 14:42
PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea în weekend

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ. La munte, precipitatiile vor fi mixte. Cantităţile de apă acumulate vor ajunge în nord-vest local la 10 l/mp şi punctiform la 15 l/mp. În restul teritoriului, înnorările vor fi temporare, iar precipitaţiile se vor semnala pe spaţii mici şi vor fi ploi şi trecător, posibil, lapoviţe.

În zonele joase de relief, în special din sud şi est, cu precădere dimineaţa, local asteptam nebulozitate joasă şi ceaţă.Vântul va sufla mai alert pe crestele montane, iar temperaturile maxime, mai ridicate decat in mod normal in aceasta perioada in cea mai mare parte a tarii, se vor situa in general intre 0 grade in Transilvania si 10 grade in sudul Banatului.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Cerul se innoreaza temporar şi mai ales dimineaţa va fi ceata. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 3 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICA. Vremea va fi predominant închisă, dar caldă pentru această dată. În vestul, centrul şi nordul ţării şi pe arii restrânse în rest vor fi mai ales ploi, iar la munte se vor semnala precipitaţii mixte.

În jumătatea de nord-vest a teritoriului, cantităţile de apă vor atinge local 10 l/mp şi izolat, în special la munte, 15-20 l/mp. Cu totul izolat este posibil să se mai semnaleze polei. Ceata ramane de interes in zonele joase de relief, mai ales dimineata, in sud si in sud-est.

Vântul va sufla cu intensificări în zona montană, dar temporar şi în vest şi în nord-vest. Temperaturile maxime pleaca de la aprox 0 grade in nordul Moldovei si ajung la aproximativ 11, poate 12 grade in sudul Banatului.

VREMEA LA BUCUREŞTI. Vremea va fi caldă pentru acestă dată. Cerul va avea înnorări temporare dar abia noaptea cresc semnificativ sansele de ploaie. Îndeosebi dimineaţa va fi ceaţă. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 5 grade.

PROGNOZA METEO LUNI. Vremea continua sa fie caldă pentru această dată, cu valori maxime cuprinse, în general, între 3 grade in nordul Moldovei si 13, poate chiar 14 grade in sudul Banatului. Cerul va mai mult noros şi va ploua peste zi în regiunile nordice, iar noaptea în cele vestice şi nord-vestice.

În zona montană înaltă, mai ales din nordul Carpaţilor Orientali se vor semnala precipitaţii mixte. In restul teritoriului înnorările vor fi temporare şi numai izolat se vor semnala ploi slabe sau burniţe. Vântul va sufla cu intensificări mai susţinute seara în vest şi la munte. Local în Câmpia Română şi Podişul Moldovei şi cu totul izolat în rest, mai ales dimineaţa va fi ceaţă.

VREMEA LA BUCUREŞTI. Vremea va fi caldă pentru această dată. Cerul va fi temporar noros, dimineaţa va fi ceaţă sau nebulozitate joasă şi trecător condiţii de burniţă. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 9 grade.

TENDINTA MARTI. Vremea ramane caldă pentru a doua decadă a lunii ianuarie, cu maxime intre 4 si 12 grade.Vor fi innorari si local ploi iar nopatea in nord, precipitaţiile se vor transforma în lapoviţă şi trecător în ninsoare.

La munte vor fi precipitaţii mixte apoi doar ninsori iar vantul prinde putere in mai toate regiunile. În zonele joase de relief, izolat va mai fi ceaţă. De miercuri pana aproape de weekendul viitor vremea incepe vremea se raceste si treptat temp se apropie de cele normale. Temporar se vor semnala precipitaţii, la început, îndeosebi în vestul, centrul şi nord-vestul teritoriului, apoi şi în rest.