PROGNOZA METEO. Vremea se menţine caldă chiar dacă pot apărea ploi şi furtuni

PROGNOZA METEO. Meteorologii avertizează că pot apărea ploi şi furtuni în următoarele zile vremea se va menţine caldă cu temperaturi ridicate.

RomaniaTV.net
10 apr. 2018, 13:53
PROGNOZA METEO. Vremea se menţine caldă chiar dacă pot apărea ploi şi furtuni

PROGNOZA METEO LA NOAPTE. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în vest, sud-vest și în centru, însă probabilitatea de apariție a ploilor va fi redusă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile minime vor fi de 0…2 grade în depresiunile Carpaților Orientali până la 13 grade în Dealurile de Vest. În zonele joase de relief vor fi condiții de ceață.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări spre sfârșitul intervalului, iar vântul va sufla slab. Temperatura minimă va fi de 9…10 grade, ușor mai coborâtă în zona preorășenească.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Vremea va fi în continuare mai caldă decât în mod obișnuit la această dată, în cea mai mare parte a țării. Cerul va avea înnorări, temporar mai accentuate în special după-amiaza și seara, când la munte și izolat în celelalte regiuni se vor semnala ploi de scurtă durată și posibil descărcări electrice. Izolat vor fi condiții de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări de scurtă durată în timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 și 26 de grade, mai coborâte pe litoral, spre 12…13 grade, iar cele minime se vor situa între 4 și 14 grade, cele mai scăzute fiind în estul Transilvaniei. Dimineața și noaptea, în zonele joase de relief în special din sud-estul teritoriului, pe spații mici vor fi condiții de ceață.

Citeşte şi PROGNOZA METEO pentru intervalul 9 – 22 aprilie. Cum va fi vremea în Bucureşti şi în restul ţării. Când îşi fac apariţia ploile

VREMEA IN BUCUREŞTI. Vremea va fi în continuare mai caldă decât în mod obișnuit la această dată. Cerul va avea înnorări, însă probabilitatea de ploaie va fi redusă. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 23…24 de grade, iar cea minimă de 7…9 grade.

PROGNOZA METEO JOI. Vremea va fi deosebit de caldă pentru această dată. Maximele termice vor avea valori de la 13 grade pe litoral, până spre 26…27 de grade în vest, nord-vest și centru, iar minimele se vor situa între 5 și 16 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse și descărcări electrice, în cursul zilei pe arii restrânse în zonele montane, iar noaptea, local în vest și în sud-vest. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări de scurtă durată în timpul ploilor, iar în a doua parte a intervalului pe arii restrânse și în regiunile sudice și centrale. Dimineața și noaptea, pe spații mici vor fi condiții de ceață.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Vremea va fi caldă și în general frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în a doua parte a intervalului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 23 de grade, iar cea minimă va fi de 9…10 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească.

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea va fi în general instabilă, iar valorile termice diurne, deși în scădere față de ziua anterioară îndeosebi în regiunile intracarpatice, vor continua să se situeze peste mediile multianuale ale datei. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse și descărcări electrice în sud-vestul, vestul și centrul teritoriului precum și la munte și pe arii restrânse în rest, îndeosebi în nord-est. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări de scurtă durată în timpul averselor, iar pe parcursul zilei și în regiunile sudice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13 și 23 de grade, iar cele minime se vor încadra între 5 și 13 grade.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Vremea se va menține mai caldă decât în mod obișnuit pentru această dată din an, deși valorile termice vor marca o ușoară scădere față de ziua anterioară. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în prima parte a intervalului. Temperatura maximă va fi de 20…21 de grade, iar cea minimă va fi de 8…10 grade.

Citeşte şi PROGNOZA METEO PE TREI LUNI: Cum va fi vremea de 1 Mai. Ce aduce prima lună de vară

PROGNOZA METEO SAMBATA. Vremea va deveni în general frumoasă, iar regimul termic va fi în continuare caracterizat de valori cu mult mai ridicate decât cele climatologic specifice acestei perioade din an. Cerul va fi variabil la senin, exceptând regiunile nordice și zona de munte, unde după-amiaza și seara vor fi înnorări temporar accentuate și pe arii restrânse se vor semnala ploi de scurtă durată și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat cu unele intensificări asociate ploilor, în sudul Banatului, iar în prima parte a intervalului și în nord-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 și 25 de grade, cele mai coborâte valori urmând a se înregistra pe litoral, iar cele minime vor fi cuprinse între 3 și 14 grade. În zonele joase de relief, noaptea vor fi condiții de ceață.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Vremea mai caldă decât în mod obișnuit pentru această dată din an va persista. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 21…22 de grade, iar cea minimă de 7…8 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICA-MIERCURI. Valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă în regiunile extracarpatice, iar în restul teritoriului se vor menține mai ridicate decât mediile multianuale. Temporar, în special din a doua zi a intervalului, se vor semnala averse și descărcări electrice în vest, sud-vest și la munte și pe arii restrânse în restul regiunilor.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Valorile termice se vor situa în jurul mediilor climatologic specifice acestei datei din an, iar în a doua parte a intervalului se pot semnala ploi de scurtă durată.