PROGNOZA METEO. Vremea se menţine răcoroasă, cu temperaturi de până la 30 grade Celsius

PROGNOZA METEO. Vremea se menţine răcoroasă în următoarele zile, cu furtuni şi ploi în aproape toată ţara.

RomaniaTV.net
18 aug. 2015, 13:07
PROGNOZA METEO. Vremea se menţine răcoroasă, cu temperaturi de până la 30 grade Celsius

PROGNOZA METEO. Miercuri, cerul va fi mai mult noros şi vor fi intervale de timp cu instabilitate atmosferică accentuată, mai ales ziua în zonele deluroase şi montane, în nord-vest, centru şi local în est, iar noaptea, în special în sud-vest. Se vor semnala averse, ce vor avea şi caracter torenţial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului şi posibil grindină. Cantităţile de apă vor depăşi local 15…20 l/mp şi izolat, cu precădere în zona de munte 30…40 l/mp. Valorile termice diurne vor fi mai coborâte decât mediile climatologice în cea mai mare parte a ţării şi vor caracteriza o vreme răcoroasă, chiar rece în nord-est. Temperaturile maxime se vor situa între 16…18 grade în Moldova si 28…30 de grade în sudul Olteniei, spre Lunca Dunării.

VREMEA IN BUCURESTI. Miercuri, vremea va continua să se răcească şi va deveni răcoroasă pentru această dată. Cerul va avea înnorări şi vor fi condiţii de averse şi descărcări electrice. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 24 de grade.

PROGNOZA METEO. Joi, vremea va fi în general instabilă şi se va menţine răcoroasă, chiar rece în nord-estul ţării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15 grade in jumatatea de nord a Moldovei si 26 de grade in sudul Munteniei si al Dobrogei. Cerul va avea înnorări accentuate şi se vor semnala averse, însoţite şi de descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului în cea mai mare parte a ţării. Cantităţile de apă vor fi local mai însemnate în jumătatea de sud a ţării şi la munte şi izolat vor fi condiţii de grindină.

VREMEA IN BUCURESTI. Joi, vremea va fi răcoroasă şi în general instabilă. Cerul va avea înnorări accentuate şi se vor semnala averse, moderate cantitativ, posibil însoţite de descărcări electrice. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare. Temperatura maximă va fi de 21…22 de grade.

PROGNOZA METEO. Vremea va deveni rece în majoritatea regiunilor, vineri. Înnorările accentuate vor persista în cea mai mare parte a intervalului şi temporar va ploua pe arii extinse în jumătatea sudică a ţării şi la munte şi cu caracter local în restul zonelor. Pe arii restrânse se vor cumula cantităţi de apă însemnate. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în prima parte a intervalului în sud-est şi la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15…16 grade in Moldova si 25 de grade, izolat in Campia de Vest.

VREMEA IN BUCURESTI. Vremea va deveni rece, vineri. Cerul va fi noros în cea mai mare parte a intervalului, temporar va ploua, iar vântul va prezenta unele intensificări în cursul zilei. Temperatura maximă va se va situa în jurul valorii de 20 de grade.

PROGNOZA METEO. Sâmbătă, valorile termice vor marca o creştere, uşoară şi treptată, dar în mare parte din ţară vremea rămâne răcoroasă. Vor mai fi înnorări şi ploi, în toate regiunile, pe arii mai extinse la început, apoi cu caracter local. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 şi 26 de grade, în 18 grade în nordul Olteniei, iar 26 de grade în Lunca Dunării, apoi între 20…22 de grade în estul Transilvaniei şi în jur de 27 de grade în zonele de câmpie.