PROGNOZA METEO. Vremea se răceşte considerabil şi vin ploile. Lapoviţă şi ninsori, la munte

PROGNOZA METEO. Vremea se va răci în toată ţara. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 și 20 de grade şi îşi vor face apariţia şi ploile. În Carpaţii Meridionali, la altitudini mari, se vor semnala precipitaţii mixte. Pentru noapte, meteorologii anunţă temperaturi negative, între - 7 şi 9 grade, cu cele mai coborâte valori în depresiunile din estul Transilvaniei. Vremea se va răci şi la Bucureşti, temperatura maximă va fi de 16...17 grade.

RomaniaTV.net
19 apr. 2020, 10:59
PROGNOZA METEO. Vremea se răceşte considerabil şi vin ploile. Lapoviţă şi ninsori, la munte

PROGNOZA METEO LUNI

Vremea se va răci și în jumătatea de sud a ţării, devenind ușor mai rece decât în mod obișnuit la această dată și va fi apropiată de normal în rest. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 11 și 20 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în regiunile sud-vestice, iar în prima parte a zilei și în cele sudice, unde pe arii restrânse va ploua. În Carpaţii Meridionali, la altitudini mari, se vor semnala precipitaţii mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în zona de munte, iar îndeosebi ziua în sud, est și local în vest. Temperaturile minime vor fi cuprinse între – 7 şi 9 grade, cu cele mai coborâte valori în depresiunile din estul Transilvaniei. Spre dimineață, izolat, în nord, centru şi nord-est se va produce brumă.

BUCUREȘTI Vremea se va răci accentuat, astfel încât temperatura maximă va fi de 16…17 grade, iar cea minimă va fi de 4…6 grade, mai scăzută în zona preorășenească. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai accentuate în prima parte a zilei, dar condițiile de ploaie slabă vor fi reduse. Vântul va sufla în general moderat.

 

PROGNOZA METEO MARTI

Vremea se va menține ușor mai rece pentru această dată în sudul și estul teritoriului și va fi apropiată de normal în rest. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 și 19 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -4 și 7 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în sud-vest, unde trecător și cu totul izolat va ploua slab. În Carpații Meridionali, la altitudini mari, vor fi posibile precipitații mixte. Vântul va avea intensificări temporare, pe parcursul zilei în majoritatea regiunilor, dar mai ales în sud-vest și pe crestele montane. Spre dimineață, pe suprafețe mici din nord, centru și nord-est se va produce brumă.

BUCUREȘTI Valorile termice se vor menţine mai scăzute decât cele specifice perioadei. Cerul va fi variabil. Vântul va sufla în general moderat ziua, apoi va slăbi în intensitate. Temperatura maximă va fi de 16…17 grade, iar cea minimă va fi de 3…5 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească.

 

PROGNOZA METEO MIERCURI

Valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru această dată în majoritatea regiunilor. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zona de munte, în estul și sud-estul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 11 și 19 grade, iar cele minime se vor situa, în general, între -4 și 6 grade. Spre dimineață, pe arii restrânse, vor fi condiții de brumă, cu precădere în centru.

BUCUREȘTI Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 17…18 grade, iar cea minimă de 3…5 grade.

 

PROGNOZA METEO JOI

Vremea va fi normală termic. Cerul va fi variabil cu înnorări temporare și doar cu totul izolat în zonele de munte se vor semnala ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sud-estul teritoriului și pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12 și 20 de grade, iar cele minime între -5 și 9 grade, cu cele mai coborâte valori în depresiunile din estul Transilvaniei

BUCUREȘTI Vremea va fi normală din punct de vedere termic. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare ziua, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 18 grade, iar cea minimă va fi de 3…5 grade.