PROGNOZA METEO. Temperaturile vor ajunge la 39 DE GRADE CELSIUS, LA UMBRĂ

PROGNOZA METEO. Meteorologii ne avertizează că vremea caniculară va persista în următoarele zile, fiind aşteptate 39 de grade Celsius, la umbră.

RomaniaTV.net
12 aug. 2015, 12:21
PROGNOZA METEO. Temperaturile vor ajunge la 39 DE GRADE CELSIUS, LA UMBRĂ

PROGNOZA METEO. Joi nu scapam de vremea caniculară şi disconfortul termic accentuat, mai ales  în vestul şi sudul tarii unde au foat prelungite avertizarile cod portocaliu si cod galben. La nivelul întregii ţări, se vor înregistra temperaturi maxime, la umbra, cuprinse între 29 grade in sudul si in nordul litoralului dar si in zonele depresionare din vestul Transilvaniei şi chiar 39 de grade in Banat. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare în jumătatea de est a ţării şi la munte, unde insa doar pe arii restrânse vor fi averse insotite de fulgere si tunete.

VREMEA IN BUCURESTI. Vremea caniculară va fi joi dupa-amiaza, cu disconfort termic ridicat, cu maxime in jur de 35 de grade. Cerul va fi variabil, norii se inmultesc abia spre seara cand cresc sansele ca trecător să plouă.

PROGNOZA METEO. Vineri, vremea se va menţine caniculară îndeosebi în regiunile vestice şi sud-vestice, iar la nivelul întregii ţări temperaturile maxime se vor încadra între 29 grade in nordul litoralului si in estul Transilvaniei şi 38 de grade in vest. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare în zona montană, dar şi în regiunile estice şi sud-estice, unde pe arii restrânse vor fi averse şi descărcări electrice. Vantul poate fi mai turbulent doar in timpul averselor.

VREMEA IN BUCURESTI. Vremea va fi călduroasă si vineri, maxime în jur de 33 de grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla cel mult moderat.

PROGNOZA METEO. Sâmbătă, vremea va fi caniculară în orele amiezii în vestul ţării, local în sud şi pe arii mai restrânse în centru, unde disconfortul termic va fi accentuat. Maximele termice se vor încadra între 28 de grade în sudul şi nordul litoralului şi 37…38 de grade în Crişana, Banat şi Oltenia. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în zona montană, dar şi în regiunile centrale, estice şi sud-estice, unde cu precădere după-amiaza, izolat vor fi averse şi descărcări electrice dar si vant mai alert.

VREMEA IN BUCURESTI. Sâmbătă, vremea va fi în continuare călduroasă, cu o maximă în creştere uşoară faţă de cea din ziua precedentă, de 34…35 de grade. Cerul va fi variabil iar vantul destul de domol nu reuseste sa racoreasca atmosfera.

PROGNOZA METEO. Duminică, vremea se va menţine caniculară în sud ţării, dar local şi în celelalte regiuni, unde şi disconfortul termic va fi ridicat. Maximele termice vor fi cuprinse între 29 de grade în depresiuni şi pe litoral şi 37…38 de grade în Lunca Dunării. Cerul variabil, va avea înnorări temporare şi local vor fi averse şi descărcări electrice în zona montană, în vest şi sud-vest, dar izolat şi în restul teritoriului. In prima parte a saptamanii urmatoare vremea se mai racoreste in sfarsit, temperaturile scad treptat in cea mai mare a tarii, dar instabilitatea atmosferica e tot mai accentuata si asteptam asadar averse, descarcari electrice si rafale de vant pe arii extinse în vest, centru, nord, precum şi în zonele montane şi local în rest.