PROGNOZA METEO. Vreme caldă, ploi spre seară. Dimineaţa îşi face apariţia ceaţa, asociată cu burniţa pe arii restrânse

PROGNOZA METEO. Temperatura aerului se menţine ridicată pentru a doua decadă a lunii octombrie. În partea de sud-est a României va fi nebulozitate joasă, iar în orele dimineţilor se va semnala şi ceaţă, asociate pe arii restrânse cu burniţă sau ploaie slabă. Spre seară apar primele înnorări şi ploi locale în vest. Vremea va fi uşor mai caldă decât în mod normal şi în Bucureşti.

RomaniaTV.net
17 oct. 2018, 12:49
PROGNOZA METEO. Vreme caldă, ploi spre seară. Dimineaţa îşi face apariţia ceaţa, asociată cu burniţa pe arii restrânse

PROGNOZA METEO. La noapte, cerul va fi variabil spre senin, cu înnorãri temporare în sudul ţării, în special în Oltenia unde izolat vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în sudul Banatului. Temperaturile minime se vor situa peste cele normale la aceastã datã, urmând a se încadra între 5 şi 15 grade, mai scãzute în depresiunile intramontane, pânã la 0 grade. Spre dimineaţã se va forma ceaţã în Dobrogea, local în sudul şi în estul Munteniei şi pe spaţii mici în zonele joase din restul teritoriului.

BUCURESTI Cerul va fi parţial noros, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura minimã, mai ridicatã decât normal la aceastã datã, va fi de 8…10 grade.

PROGNOZA METEO JOI. În cea mai mare parte a ţãrii, regimul termic va fi caracterizat în continuare de valori termice mult mai ridicate decât cele obişnuite în a doua decadã a lunii octombrie; astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 17.. 18 grade pe litoral si 25 de grade in Maramures, iar cele minime în general între 4 şi 14 grade. În partea de sud-est a teritoriului va fi nebulozitate joasã, iar în orele dimineţilor se va semnala şi ceaţã, asociate pe arii restrânse cu burniţã sau ploaie slabã. Înnorãri tempoare şi ploi locale vor fi seara şi noaptea în regiunile vestice, iar în celelalte zone cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri la începutul zilei în sudul Banatului. Izolat se va forma ceaţã şi în zonele depresionare.

BUCURESTI Vremea va fi uşor mai caldă decât în mod normal la aceastã datã. Cerul va avea înnorãri temporare, iar în cursul nopţii vor fi posibile ploi slabe sau burniţã. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 21 de grade, iar cea minimã va fi de 9…11 grade.

PROGNOZA METEO VINERI. Deşi în scãdere uşoarã în special în regiunile intracarpatice, valorile de temperaturã se vor situa peste cele normale ale perioadei. În cea mai mare parte a ţãrii vor fi înnorãri şi ploi temporare, mai frecvente însã în jumãtatea de nord, iar seara şi noaptea şi în partea central-sudicã a teritoriului. Pe arii restrânse, mai ales la munte, ploile vor fi moderate cantitativ, cumulând 10….15 l/mp. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 grade in Dealurile de vest şi 23 de grade in sud-vestul Olteniei, iar cele minime între 6 şi 14 grade. Dimineaţa şi noaptea izolat va fi ceaţã.

BUCURESTI Vremea se va menţine caldã pentru perioada din an. Cerul va fi temporar noros şi va ploua slab, mai ales seara şi noaptea. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 21…22 de grade, iar cea minimã de 10…11 grade.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ. Valorile termice se vor situa în continuare peste cele specifice perioadei, cu maxime cuprinse între 15 şi 22 de grade, cu cele mai mari valori in vestul Olteniei şi minime între 6 şi 14 grade. Cerul va avea înnorãri şi vor fi ploi temporare, pe arii restrânse ziua îndeosebi în centrul şi în sudul teritoriului, iar noaptea în extindere în regiunile nordice şi centrale -unde izolat se pot cumula cantitãţi de apã mai însemnate. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri, în special ziua, pe crestele montane şi în est.

BUCURESTI Cerul va avea înnorãri şi temporar va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã va fi de 19…20 de grade, iar cea minimã de 10…11 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICĂ. Vremea se va rãci în cea mai mare parte a ţãrii. Cerul va avea înnorãri şi va ploua, pe parcursul zilei mai ales în regiunile din jumãtatea vesticã, unde pe arii restrânse vor fi posibile cantitãţi de apã însemnate, iar noaptea cu precãdere în sud-sud-vest. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri la munte, dar şi în regiunile estice şi sud-estice. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 şi 20 de grade, cu cele mai ridicate valori în Muntenia, iar cele minime între 2 şi 13 grade. BUCURESTI Cerul va fi noros şi temporar va ploua, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã va fi de 18…19 grade, iar cea minimã de 9…10 grade.

DE LUNI PANA MIERCURI Valorile termice se vor situa în general în jurul celor caracteristice pentru ultima decadã a lunii octombrie. Va ploua mai ales în ultima zi a intervalului şi pe spaţii mai extinse în vest, în nord şi în centru, zone unde vremea va deveni rece.