PROGNOZA METEO. Vreme rece si ploi în a treia zi de vară, de joi temperaturile cresc în toată ţara

Publicat: Marţi, 02 Iunie 2020 22:59 // Actualizat: Marţi, 02 Iunie 2020 22:59 // Sursa: romaniatv.net

PROGNOZA METEO. Miercuri vreme se menţine mai rece decât normalul acestei perioade. În nordul și centrul teritoriului, precum și în zonele de deal și de munte și doar pe arii restrânse în rest, vor fi înnorări temporar accentuate, averse, posibil descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. La munte se anunţă precipitaţii mixte. De joi, scăpăm de ploi, iar temperaturile cresc în toată ţara. 

PROGNOZA METEO MIERCURI

Deși valorile termice vor fi mai ridicate decât în ziua precedentă, în cea mai mare parte a țării vremea se va menține rece pentru această dată. Îndeosebi în cursul zilei, în nordul și centrul teritoriului, precum și în zonele de deal și de munte și doar pe arii restrânse în rest, vor fi înnorări temporar accentuate, averse, posibil descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat vor fi condiții de grindină, iar cantitățile de apă vor depăși 10...15 l/mp. În zona montană înaltă, precipitațiile vor fi mixte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14...15 grade în nordul și centrul țării și 23 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime se vor situa, în general, între 2 și 12 grade.

BUCUREȘTI Deși valorile termice vor fi mai ridicate decât în ziua precedentă, vremea va fi rece pentru această dată, îndeosebi dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 22 de grade, iar cea minimă va fi de 8...10 grade.

PROGNOZA METEO JOI

Vremea va deveni normală termic pentru această dată. În regiunile intracarpatice, precum și în zona de munte, vor fi înnorări temporar accentuate, frecvente descărcări electrice, averse ce vor avea și caracter torenţial şi, izolat, grindină și cantităţi de apă mai însemnate. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala pe arii restrânse, mai ales după-amiaza. Vântul va avea intensificări mai susţinute la munte, dar local şi temporar şi în restul teritoriului, în special asociat averselor. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 grade pe litoral și 28 de grade în sudul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 6 și 16 grade.

BUCUREȘTI Vremea va deveni normală termic pentru această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 25...26 de grade, iar cea minimă de 12...14 grade.

PROGNOZA METEO VINERI

Vremea va deveni caldă în toată ţara, local călduroasă în sud şi în est. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 24 și 31 de grade. În cursul zilei, cerul va fi variabil, iar în vest și la munte vor fi averse slabe. Spre seară,înnorările se vor accentua, iar în jumătatea de vest a țării și local în rest, vor fi averse cu caracter torenţial, descărcărielectrice şi izolat grindină. Cantităţile de apă vor depăşi pe alocuri 20...30 l/mp. Vântul va avea intensificări la munte, cu viteze de peste 80...100 km/h, dar temporar şi în celelalte regiuni, în special în cele vestice, unde vor fi rafale de 60...70 km/h. Temperaturile minime se vor situa între 9 și 18 grade.

BUCUREȘTI Vremea va deveni călduroasă. Temperatura maximă se va situa în jurul a 30 de grade. Cerul va fi variabil, dar spre seară vor fi înnorări accentuate, averse, descărcări electrice şi, posibil, intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura minimă va fi de 15...16 grade.

PROGNOZA METEO SAMBATA

În vestul, sud-vestul, centrul şi nordul ţării, vremea va fi în general instabilă şi va deveni răcoroasă. Pe parcursul zilei, mai ales în vest, nord și centru, cerul va avea înnorări și pe arii extinse vor fi averse, însoţite local de descărcări electrice, iar în special în zonele montane, cantităţile de apă vor fi mai însemnate. În celelalte regiuni, vremea se vamenţine caldă, cerul va fi variabil, iar în a doua parte a zilei şi seara înnorările se vor accentua și vor fi descărcări electrice şi, izolat, averse. Vor fi condiţii de grindină. Vântul va avea intensificări temporare în cea mai mare parte a ţării. Temperaturile maxime se vor încadra între 17...18 grade în zona deluroasă din nord-vest şi 29...31 de grade în sud-est. Temperaturile minime vor fi cuprinse, în general, între 6 și 16 grade.

BUCUREȘTI Vremea va fi caldă. Cerul va fi variabil, iar după-amiaza vor fi condiții pentru ploi de scurtă durată. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare. Temperatura maximă va fi de 27...28 de grade, iar cea minimă de 16...18 grade.

DE DUMINICA PANA MARTI Vremea va fi caldă în toată ţara, călduroasă la câmpie. Spre sfârșitul intervalului, vremea va deveni instabilă, cu precădere în vestul, centrul şi nordul teritoriului.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
prognoza meteo prognoza meteo Bucuresti
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8433
RON
15 Jul
noapte 17 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H