PROGNOZĂ METEO: NINSORILE SE ÎNTORC în România

PROGNOZĂ METEO: Primăvara se lasă aşteptată în bună parte din ţară. Ploile continuă şi în zilele următoare, iar de la începutul săptămânii viitoare revin şi ninsorile.

06 mart. 2014, 07:29
PROGNOZĂ METEO: NINSORILE SE ÎNTORC în România

PROGNOZĂ METEO: Ninsorile se întorc în luna martie. Directorul ANM, Ion Sandu, a anunţat, la România TV, că în a doua jumătate a lunii va mai ninge din nou, în special la munte şi în sudul şi sud estul ţării. Sandu a mai spus însă că finalul lui martie va aduce o nouă încălzire a vremii.

Citeşte şi COD GALBEN de vânt şi zăpadă viscolită la munte. PROGNOZA METEO

„Până pe 10 martie temperaturile sunt peste 10 grade şi pozitive şi noaptea şi exclus viscolul. Între 10 şi 15 martie va fi o scădere de temperatură şi nu exclude nimeni să se răcească şi să fie chiar zăpadă, în special la munte şi a treia decadă de 20-30 martie este iarăşi creştere de temperatură şi probabil nu vom avera viscol”, a explicat Ion Sandu, director ANM.

Citeşte şi Ninge viscolit în unele zone din România. Drumarii au scos frezele pe DN67C, Novaci-Rânca

PROGNOZA METEO PE DOUĂ SĂPTĂMÂNI: Plouă în aproape toată ţara


PROGNOZA METEO MARTIE 2014

Valorile temperaturii aerului vor fi apropiate de mediile multianuale, exceptand regiunile sud-estice precum si, local, cele sudice si vestice, unde se vor situa peste normalul perioadei.

Cantitatile lunare de precipitatii vor fi excedentare in cea mai mare parte a tarii, exceptand sud-estul, unde se vor in cadra in normele climatologice.

Citeşte şi PROGNOZA METEO: Vremea devine mai caldă decât în mod normal

PROGNOZA METEO APRILIE 2014

Valorile termice vor fi apropiate de mediile climatologice in cea mai mare parte a tarii, iar in regiunile sudice, local, se vor situa sub aceste medii.

Cantitatile lunare de precipitatii vor fi in general excedentare, exceptand arii restranse din sud si est, unde vor fi apropiate de mediile multianuale.

Citeşte şi PROGNOZA METEO pe două săptămâni: Cum va fi vremea de Mărţişor şi de Babe

PROGNOZA METEO MAI 2014

Valorile termice vor fi apropiate de mediile climatologice in vestul si sud-estul tarii si se vor situa, in general, sub aceste medii in restul teritoriului.

Cantitatile lunare de precipitatii vor fi apropiate de mediile climatologice in cea mai mare parte a tarii. Se pot înregistra averse, descărcări electrice, instabilitate atmosferică şi pot apărea condiţii de grindină pe un fond termic uşor deficitar.

ZILE LIBERE 2014. Ce minivacanţe vă puteţi planifica şi când pică Paştele, 1 mai şi Crăciunul