Prognoză specială pentru Bucureşti. Temperaturile minime coboară până la 5 grade

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, marti, o prognoză specială pentru Bucureşti. Potrivit meteorologilor,  vremea se va răcori, iar temperaturile minime vor ajunge și la 5 - 7 grade.

RomaniaTV.net
05 mai 2020, 10:20
Prognoză specială pentru Bucureşti. Temperaturile minime coboară până la 5 grade

Prognoză Meteorologică, din 6 mai, ora 09:00, până pe 7 mai, ora 09:00

Vremea se va răcori față de ziua anterioară, astfel că temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 18 grade, iar cea minimă va fi de 5…7 grade.

Cerul va fi temporar noros, iar în prima parte a intervalului trecător va ploua slab. Ziua vor fi intensificări temporare ale vântului cu viteze la rafală de 45…50 km/h, iar noaptea va diminua semnificativ în intensitate.

Citeşte şi: 

Prognoză Meteorologică, din 7 mai, ora 09:00, până pe 8 mai, ora 09:00

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare îndeosebi pe parcursul zilei, însă probabilitate de apariție a ploilor va fi redusă. Vântul va sufla slab și moderat cu unele intensificări ziua când la rafală se vor înregistra viteze în jurul a 45 km/h.

Temperatura maximă va fi de 18…19 grade, iar cea minimă de 6…8 grade. Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza zilnic prezentele informații meteorologice, în funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice.

Citeşte şi: Avertizare meteo COD GALBEN de intensificări ale vântului, ploi şi viscol, până joi seară