PROGRAMUL LUI VADIM: război Mafiei, expulzarea asasinilor economici, asigurarea hranei zilnice a populaţiei

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Corneliu Vadim Tudor, candidatul PRM în alegerile prezidenţiale, a prezentat, vineri, principalele măsuri pe care le va adopta dacă va câştiga alegerile din noiembrie. Acsetea vizează decretarea stării de urgenţă în economie, reducerea TVA de la 24% la 10% şi a cotei unice de impozitare de la 16% la 10%, precum şi revizuirea Constituţiei. Vadim a anunţat că echipa de consilieri cu care va merge la Palatul Cotroceni va fi una formată "din români patrioţi şi integri".

RomaniaTV.net
10 oct. 2014, 09:00
PROGRAMUL LUI VADIM: război Mafiei, expulzarea asasinilor economici, asigurarea hranei zilnice a populaţiei

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. „Măsurile principale pe care le voi adopta vizează revizuirea Constituţiei, prin sporirea atribuţiilor preşedintelui României, pe baza unui Moratoriu cu întreaga clasă politică; decretarea Stării de Urgenţă în Economie; verificarea, la sânge, a situaţiei finanţelor ţării, precum şi relansarea economiei şi crearea de locuri de muncă reale punându-se un accent deosebit pe principalele ramuri care pot mări PIB-ul: agricultură şi turismul„, anunţă Corneliu Vadim Tudor.

Acesta declară „război total împotriva Mafiei” şi promite distrugerea „celor 55 de mari clanuri interlope care căpuşează ţara”, precum şi diminuarea fenomenului infracţional, care „ţine sub teroare o populaţie lipsită de apărare”.

„Închiderea robinetelor jafului, mai ales ale afacerilor pe spinarea statului; expulzarea din ţară a asasinilor economici străini şi români şi, de la caz la caz, judecarea şi arestarea lor în regim de urgenţă; confiscarea averilor făcute prin fraudă şi blocarea conturilor pe care le au în străinătate marii infractori; desecretizarea contractelor de privatizare şi de concesionare frauduloase şi anularea lor (Petrom, Sidex, Romtelecom, Romcim, BCR, Roşia Montană etc.); precum şi naţionalizarea mai multor active şi bănci, pentru alimentarea rezervelor financiare ale Statului” – sunt alte măsuri pe care candidatul PRM şi le propune dacă va câştiga mandatul prezidenţiale, potrivit sursei amintite.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. De asemenea, Corneliu Vadim Tudor promite măsuri care să favorizeze capitalului autohton şi să conducă la reducerea birocraţiei, care „face foarte grea deschiderea unei afaceri”.

„Exploatarea bogăţiilor ţării să se facă, exclusiv, în beneficiul Poporului Român – nicio ţară din lume nu renunţă la aurul, argintul, uraniul, petrolul, gazele, pădurile sale!„, mai spune acesta, adăugând că, în opinia sa, se impune şi elaborarea şi aplicarea unui Program Naţional de lichidare a sărăciei şi mărirea salariilor şi pensiilor „cu câte 25%”.

Citeşte şi VADIM şi-a depus candidatura la BEC şi îşi VINDE MAŞINA ca să-şi finanţeze campania electorală

Acordarea unor procente semnificative din PIB pentru Educaţie, Sănătate, Justiţie şi Cultură este o altă măsură esenţială pentru candidatul PRM, care spune că aceste domenii „trebuie să devină priorităţi naţionale” iar românii ar trebui să beneficieze de gratuitate în domeniul Sănătăţii şi al Învăţământului.

Absolvenţii liceelor, facultăţilor şi şcolilor profesionale vor primi, prin Lege, repartiţii şi locuri de muncă în România”, susţine Corneliu Vadim Tudor, precizând că ar trebui elaborat şi un program „de stopare a exodului creierelor” şi de readucere în ţară a celor plecaţi la muncă în afara graniţelor.

„Asigurarea hranei zilnice a populaţiei, prin cumpărarea, de către stat, a pământurilor necultivate şi înfiinţarea unităţilor agricole de Stat”, este o altă măsură pe care acesta o are în vedere.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Potrivit lui Corneliu Vadim Tudor, România are cele mai mari preţuri la alimente din întreaga Europă, considerând necesară „alinierea acestor preţuri la standardele bătrânului continent prin aplicarea unor Mercuriale şi sancţionarea, severă, a speculei”.

Acesta promite să sprijine comunităţile româneşti din străinătate, dar şi „integrarea, pe multiple planuri, a Republicii Moldova, până la Marea Unire”.

Totodată, Corneliu Vadim Tudor precizează că alte măsuri avute în vedere vizează scoaterea în afara legii a formaţiunilor alcătuite pe criterii etnice şi care „uneltesc la destrămarea Statului Naţional Unitar Român”, precum şi redarea demnităţii Armatei şi Bisericii, care „trebuie să fie ferite de lipsuri şi servituţi umilitoare”.

Nu în ultimul rând, Corneliu Vadim Tudor afirmă că este necesară evitarea, „cu orice preţ”, a implicării României în conflicte care nu o privesc, dar şi promovarea păcii şi a unei neutralităţi active.