Programul metroului de 1 decembrie. Cum vor circula trenurile de Ziua Naţională a României

Programul metroului de 1 decembrie. Metrorex informează că de 1 decembrie trenurile de metrou vor circula conform graficelor pentru zilele de weekend şi sărbători legale pe toate magistralele.

27 nov. 2020, 12:32
Programul metroului de 1 decembrie. Cum vor circula trenurile de Ziua Naţională a României

Programul metroului de 1 decembrie. Metrorex a transmis un mesaj în care urează „La mulţi ani” cu ocazia zilei de 1 Decembrie, Ziua Naţională a României.

De asemenea, Metrorex precizează că trenurile de metrou vor circula conform graficelor pentru zilele de weekend şi sărbători legale pe toate magistralele.

Citeşte şi Tentativă de suicid la metrou. Circulaţie îngreunată pe M3

Programul metroului de 1 decembrie. Circulaţia trenurilor de metrou se desfăşoară între orele 5:00-23:00

Conform programului de circulaţie din zilele nelucrătoare şi sărbători legale afişat pe site-ul Metrorex, circulaţia trenurilor de metrou se desfăşoară între orele 5:00-23:00, cu menţiunea că ultimele trenuri de metrou pleacă la ora 23:00 din staţiile de capăt ale liniilor de metrou, iar la staţiile Piaţa Unirii 1 şi Piaţa Unirii 2 se aşteaptă transferul călătorilor între Liniile de metrou 1,3 si 2.

Începând cu 1 mai 2018 circulaţia trenurilor de metrou pe Linia M4 se desfăşoară în toate zilele săptămânii, la un interval de circulaţie de 11-12 minute.

Klaus Iohannis, anunţ pentru Ziua Naţională: Fără paradă militară de 1 Decembrie!

Şeful statului vine cu un anunţ trist pentru români. Având în vedere contextul pandemiei de coronavirus, iar numărul infectărilor creşte de la o oră la alta, autorităţile au hotărât ca în acest an să nu se ţină parada militară.

„Vreau să vorbesc şi despre un alt subiect, celebrarea Zilei Naționale. În acest an vom onora curajul și sacrificiile înaintașilor noștri prin sacrificile noastre de a nu participa la serbările tradiționale. Va fi o ceremonie scurtă, fără paradă militară și, din păcate, fără participarea publicului larg. Recomandarea experților e de a renunța la orice fel de reuniuni publice fiindcă acestea contribuie la răspândirea virusului.”, a declarat preşedintele României.

Ceremoniile oficiale din piața Arcului de Triumf din București dedicate Zilei Naționale a României se vor desfășura în acest an fără participarea publicului și vor dura maxim o oră, potrivit unei decizii aprobate joi de Comitetul Național pentru Situații de Urgență.

„Se propune aprobarea organizării ceremoniilor oficiale dedicate Zilei Naționale a României în piața Arcului de Triumf din municipiul București, cu participarea a cel mult 400 de persoane, precum și în municipiile reședință de județ, cu participarea a cel mult 100 de persoane, fără participarea publicului”, se arată în decizie