Proiect incendiar. Nu o să-ţi vină să crezi ce vrea să dea un parlamentar familiilor sărace

Un parlamentar vrea ca primăriile să le dea familiilor sărace câte un extinctor. Toţi cei care au un venit mai mic de 2.500 de lei de familie ar beneficia de acest lucru. Cei mai bogaţi, trebuie să-şi cumpere extinctorul singuri, pentru că va fi obligatoriu. Totul, ‎ca să poată preveni o eventuală catastrofă.

RomaniaTV.net
17 apr. 2014, 10:14
Proiect incendiar. Nu o să-ţi vină să crezi ce vrea să dea un parlamentar familiilor sărace

Dacă acest proiect intra in vigoare, in Romania nu va mai fi nicio casa fara un extinctor. Si asta pentru ca la nivelul primariilor vor fi angajate mai multe persoane special pentru a merge din casa in casa să verifice daca fiecare gospodarie are cate un extinctor. Cei saraci nu si-l vor cumpara singuri insa, administratiile locale vor face acest lucru.

Persoanele care se incadreaza in aceasta categorie sunt cei care au un venit pe familie mai mic de 2500 de lei. Ceilalti, vor fi obligati sa si-l cumpere singuri. Asa crede senatorul UNPR Constantin Popa, cel care a initiat acest proiect, ca va reusi sa previna incendiile.

Potrivit România TV, legea este depusa la Senat si trebuie dezbatuta de parlamentari si trimisa la Cotroceni, pentru a intra in vigoare.