Proiect inedit pentru orăşenii care vor să cunoască viaţa la ţară. „Zoo-ferma” s-a deschis lângă Ploieşti

Pasionaţii de natură vor să îi convingă pe adulţi să renunţe la mall-uri şi să îi determine pe copii să se desprindă de calculatoare. Astfel, o familie din apropierea Ploieştiului îi invită pe orăşeni să cunoască viaţa la ţară, în cadrul proiectului "zoo-ferma". Totul este gratuit.

20 mai 2015, 12:06
Proiect inedit pentru orăşenii care vor să cunoască viaţa la ţară. „Zoo-ferma” s-a deschis lângă Ploieşti

După ani de zile de trai la oraş, familia Ene a ales să se mute la ţară, la câţiva kilometri de Ploieşti. Soţilor le-a venit ideea să împărtăşească bucuria şi entuziasmul lor cu toţi cei care vor să le viziteze, gratuit, „zoo-ferma„, potrivit România TV.

Publicul interesat, mai ales orăşenii, să vină să vadă viaţa la ţară. Să facă un grătar, să ia aer din natură, în loc să meargă la mall. Să vadă o fermă, să facă o plimbare în natură, să mănânce frunctul direct din pom, nu din lada din supermarket„, a declarat Costin Ene.

Familia Ene a demarat proiectul „zoo-ferma” în scop educativ, iar accesul este gratuit. „Nu este nevoie să plătească nimic. Cine vrea să vină este binevenit. Poarta este deschisă„, a spus Cristina Ene.

Cei care vor să doneze animale, le pot duce în gospodăria familiei din Păuneşti.