Proiect privind ANGAJAREA DE PERSONAL în universităţi, institute de cercetare şi Academia Română

Universităţile şi institutele de cercetare aflate în subordinea Ministerului Educaţiei Naţionale, Academia Română şi institutele de cercetare aflate în coordonarea acesteia vor putea angaja personal didactic şi nedidactic pe locurile rămase libere după 1 ianuarie 2013 şi, în proporţie de 15%, pe posturile libere existente la 1 ianuarie 2013, potrivit unui proiect de Hotărâre a Guvernului.

26 apr. 2013, 08:43
Proiect privind ANGAJAREA DE PERSONAL în universităţi, institute de cercetare şi Academia Română

„În anul 2013, pentru instituțiile de învățământ superior de stat și institutele de cercetare aflate în coordonarea Ministerului Educației Naționale, pentru Academia Română și institutele de cercetare aflate în coordonarea ori în subordinea acesteia, se aprobă: ocuparea posturilor vacantate după data de 1 ianuarie 2013 şi ocuparea a maximum 15 % din totalul posturilor vacante existente la data de 1 ianuarie 2013„, prevede proiectul de Hotărâre de Guvern.

De asemenea, se aprobă ocuparea următoarelor categorii de posturi vacante: posturi didactice și de cercetare posturi nedidactice.

Pentru fiecare instituție în parte, ocuparea posturilor vacante se realizează cu încadrare în cheltuielile de personal aprobate pentru anul 2013.


loading...