Promoția „Totul sub 5 lei” începe luni la Lidl. Produse extrem de ieftine pentru toți românii

Lidl vine cu oferte de neratat în cadrul promoției „Totul sub 5 lei”. O parte din produse vor costa mai puțin de 5 lei începând de luni, 13 februarie.

10 feb. 2023, 17:47
Promoția „Totul sub 5 lei” începe luni la Lidl. Produse extrem de ieftine pentru toți românii
Promoția „Totul sub 5 lei”, de luni, la Lidl

Lidl România derulează, începând de luni, în toate magazinele, promoția „Totul sub 5 lei”. Retailerul scoate la vânzare produse alimentare cu prețuri mai mici de 5 lei, dar și produse nealimentare.

Produse ieftine la Lidl

Mușchi file redus cu 23%

Începănd de luni găsiți în magazinele Lidl mușchi file curd-uscat de la Cămara Noastră, feliat, la 100 de grame, la prețul de 4,99 de lei. Prețul inițial este de 6,49 de lei.

Parizer feliat redus cu 27%

Parizerul feliat se vinde la țiplă de 100 de grame la prețul de 3,99 de lei, prețul vechi fiind de 5,49 de lei. Produsul este disponibil în 3 variante, și anume pasăre, porc, porc și ardei.

Citește și: Televizor ieftin și bun, disponibil în curând la Kaufland. Oferte de neratat la gadgeturi în catalogul de săptămâna viitoare

Crenvurști reduși cu 28%

Crenvurștii Pikok se vând la prețul de 4,99 de lei. Pachetul are 200 de grame și conține 93% pulpă de porc.

Fasole bătută redusă cu 23%

Fasolea bătută marca Chef Select va costa numai 3,99 lei. Are 250 de grame, iar prețul în afara promoției este de 5,19 lei.

Lapte redus cu 30%

În oferta Lidl găsiți lapte UHT cu 3,5% grăsime. Este de la Pilos, prețul este de 4,99 lei, iar în afara promoției este de 5,69 de lei.

În afară de aceste produse, în cadrul promoției „Totul sub 5 lei” veți mai găsi și brânză proaspătă de vaci, lapte bătut, chipsuri coapte ondulate și Hering în sos de roșii.

Citește și: Ofertă colosală la Kaufland! Mii de vouchere în valoare de 800 de lei fiecare! Ce trebuie să faci ca să beneficiezi de ele

Produse nealimentare în promoția „Totul sub 5 lei”

În cadrul aceleiași promoții vor fi vândute și produse nealimentare, precum odorizante cu fitil, de cameră și gel de duș.

Odorizantul cu fitil, pentru cameră W5 costă 4,99 și este disponibil în variantele: Relaxing Harmony, Lavender Garden, Tropical Fruits, Pine Wood, Boat Trip.

Gelul de Duș Cien va costa 3,99 lei, pentru 500 de grame, și este disponibil în variantele mentă și lime, magnolie și portocală.