Proprietarii Dedeman cumpără Farmacia Tei şi Bebe Tei. Ce procent vor deţine

Proprietarii Dedeman cumpără 30% din capitalul social al Farmaciei Tei şi Bebe Tei. Tranzacţia va fi supusă aprobării Consiliului Concurenţei.

12 apr. 2022, 14:51
Proprietarii Dedeman cumpără Farmacia Tei şi Bebe Tei. Ce procent vor deţine

Proprietarii Dedeman cumpără Farmacia Tei şi Bebe Tei. Grupul Tei este fondat de Roxana Maftei. Farmacia Tei  a fost înfiinţată în 1992, iar magazinul Bebe Tei a fost fondat în 2011.

Proprietarii Dedeman cumpără Farmacia Tei şi Bebe Tei

Citeşte şi Tranzacţie fabuloasă între fraţii Dedeman şi Ion Ţiriac. Cei mai bogaţi români stabilesc un nou record pe piaţa terenurilor

Fraţii Dragoş şi Adrian Pavăl cumpără 30% din acţiunile Farmaciei Tei şi Bebe Tei.

„Investiţia fraţilor Pavăl în Grupul Tei ne va ajuta să putem oferi serviciile noastre unui număr mult mai mare de clienţi din România, prin modelul propriu de business şi aceeaşi calitate a serviciilor care ne-au consacrat. Dincolo de capacitatea financiară de care dispune, Pavăl Holding va contribui cu experienţa sa în dezvoltarea unei reţele de magazine fizice, precum şi expertiza în materie de gestiune financiară performantă. Prin acest parteneriat Grupul Tei işi propune să treacă la urmatoarea etapă din evoluţia sa beneficiind cât mai mult de know-how-ul, capacitatea de scalare, dar şi de soliditatea financiară pe care Pavăl Holding le aduce“, a declarat Roxana Maftei, fondatoare grupului Tei.

Pe parcursul tranzacţiei, Grupul Tei a fost asistat de firma de avocatură Clifford Chance Badea, în timp ce Pavăl Holding a beneficiat de serviciile societaţii de avocatura KPMG Legal-Toncescu si Asociaţii împreuna cu KPMG Advisory si KPMG Tax.

Tranzacţia va fi supusă aprobării Consiliului Concurenţei.

Fraţii Pavăl se află în topul celor mai bogaţi oameni din lume realizat de Forbes. Aceştia au averi estimate la 1,5 miliarde de dolari, respectiv un miliard de dolari. Proprietarii Dedeman se clasează pe locurile 1.929, respectiv 2.578.

Citeşte şi Tun colosal pentru frații Pavăl de la DEDEMAN! Au făcut deja 13 milioane de euro în prima săptămână din ianuarie! Le duduie afacerile!