Propunerea primarului Constanţei: Elevii ar trebui să se întoarcă la şcoală pe 1 octombrie

Decebal Făgădău, primarul municipiului Constanța, susține că elevii ar trebui să se întoarcă la școală pe 1 octombrie. Edilul este de părere că, în contextul pandemiei de coronavirus, dar și a alegerilor locale organizate la finalul lunii septembrie, debutul anului școlar ar trebui amânat cu două săptămâni.

RomaniaTV.net
05 aug. 2020, 13:54
Propunerea primarului Constanţei: Elevii ar trebui să se întoarcă la şcoală pe 1 octombrie

Primarul municipiului Constanța a menționat faptul că, în cursul săptămânii viitoare, va avea o întâlnire cu directorii școlilor din municipiu pentru a discuta despre pregătirea unităților de învățământ pentru a primi elevii, dar și pentru începerea cursurilor.

Citește și: Klaus Iohannis, şedinţă la Cotroceni legată de noul an şcolar. Care sunt scenariile

Preşedintele Klaus Iohannis a organizat, astăzi,  începând de la ora 15, o şedinţă pe tema educaţiei, la care au participat premierul Ludovic Orban, vicepremierul Raluca Turcan, ministrul Educației, Monica Anisie, Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, Ministrul de Interne, Marcel Vela, Ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, Ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, Ion Ștefan, Ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș, Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, și şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat.

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a susţinut la Digi24 faptul că în acest moment, la nivel guvernamental există comisii care discută despre începerea noului an şcolar. Mai mult decât atât, există deja scenarii în implementare, urmând să fie ales cel mai potrivit.


loading...