Protest cu flori: Şoferii au plantat panseluţe în „craterele” de pe şoseaua Oradea-Deva VIDEO

Sute de şoferi au protestat într-un mod original pe drumul care leagă Oradea de Deva.

RomaniaTV.net
11 apr. 2013, 13:54

Trei sute de şoferi au participat la protestul cu flori. Ei au mers cu 15 kilometri pe oră, au claxonat şi au plantat flori în gropile de pe şosea.

Ei au pus panseluţe în „craterele” de pe şosea, voind astfel să atragă atenţia asupra stării deplorabile a drumurilor din Bihor.

„Sperăm ca protestul nostru să se audă unde trebuie, la ministerul marilor eşecuri cu ghilimelele de rigoare. Ne deranjează starea deplorabilă a carosabilului”, a spus unul dintre şoferii protestatari.

„După un drum de Oradea în care am crezut că ne pierdem roţile şi mororul la maşină, am hotarât să organizăm un marş de protest. Dorim să atragem atenţia autorităţilor care de 23 de ani,  indiferent de culoare sau coloratură, nu se preocupă de aceasta arteră importantă pentru 100 de mii de locuitori din zona Beiuşului”, a spus un altul.

Şoferii au făcut şi sport pe şosea, dacă tot nu mai au curaj să conducă.  Pe tot parcursul marşului, mai multe echipaje de poliţie au supravegheat coloana. Reprezentanţii CNADNR promit că vor repara drumul săpămânia viitoare. Cum şoseaua nu mai e în garanţie, gropile vor fi acoperite pe bani publici.