Protest în Capitală, împotriva restricţiilor care vor intra în vigoare de luni. Manifestanţii au ajuns la Guvern

Un protest împotriva noilor restricţii care vor intra în vigoare începând de luni are loc, duminică seară, în centrul Capitalei.

24 oct. 2021, 20:41
Protest în Capitală, împotriva restricţiilor care vor intra în vigoare de luni. Manifestanţii au ajuns la Guvern

Manifestanţii, care poartă pancarte şi flutură steaguri tricolore, s-au adunat la Universitate, după care au pornit în marş spre Ministerul Sănătăţii, unde au staţionat mai multe minute, iar apoi şi-au continuat marşul spre Guvern, transmite România TV. Acest protest a început la ora 15.00.

Este un protest declarat în prealabil. Este început la Universitate şi cu marş către Ministerul Sănătăţii. Organizatorul a declarat 100 de persoane participante. Nu sunt incidente până la momentul acesta. Nu avem o estimare cu privire la numărul de participanţi pentru că nu avem atribuţii în acest sens„, a precizat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Bucureşti, căpitan Alexandru Iacob.

Citeşte şi PROTESTELE vor fi interzise de luni. Pot ieşi în stradă cel mult 100 de persoane vaccinate

Chemarea la protest a fost făcută pe reţelele de socializare. „Iată de ce trebuie să umpleți Piața Universității în această duminică de la ora 15.00! După un an și jumătate de IAD în care statul român NU a asigurat dreptul la învățătură al copiilor, dreptul la sănătate al românilor prin anularea operațiilor și suspendarea tratamentelor bolnavilor cronici, dreptul la muncă, dreptul la libertatea de circulație, dreptul de a respira, dreptul la o viață demnă, noi am decis următoarele:

NU acceptăm dictatura militară a lui Ciucă!
NU acceptăm discriminarea românilor nevaccinați!
Nu acceptăm vaccinarea obligatorie și niciun certificat verde de vaccinare!
Știți de ce? Fiindcă tot ceea ce a fost impus în numele „binelui” comun a fost total INEFICIENT și DISTRUCTIV pentru noi și familiile noastre!
Iar statul NU ne-a oferit nimic în ultimul an și jumătate, dar el are tupeul să ne arate cu degetul și să spună că noi suntem vinovați pentru dezastrul în care am ajuns.
NU noi am ars 2.5 miliarde de Euro pe 120 milioane de vaccinuri!
NU noi am anulat producția Favipiravirului în România ca să nu se trateze pacienții în faza de debut a bolii!”, se scrie, între altele, în chemarea la protest.

Citeşte şi Protest inedit în Italia. Fostele stewardese de la Alitalia, dezbrăcate în centrul Romei pentru a-și arăta indignarea: „Ne-au jupuit!” – VIDEO


loading...