Protest în faţa Ministerului de Interne pentru drama Alexandrei

Câteva persoane participă, vineri seară, la un protest tăcut desfăşurat în faţa sediului Ministerului Afacerilor Interne, ca reacţie la modul în care s-a intervenit în cazul fetelor dispărute de la Caracal.

26 iul. 2019, 18:01
Protest în faţa Ministerului de Interne pentru drama Alexandrei

Participanţii la protest s-au întins pe asfalt, în faţa intrării principale în minister, în timp ce pe scări trecătorii au aprins mai multe candele şi lumânări şi au fost depuse flori.

Protestul, anunţat pe Facebook de trei organizaţii civice, este denumit „Mihaela şi Alexandra, iertaţi-ne neputinţa!”.

Dezvăluiri cutremurătoare în cazul criminalului în serie din Caracal! Una dintre fetele răpite, Alexandra M., a sunat la 112 chiar din curtea ucigașului, joi, la ora 11.05. Le-a spus oamenilor legii că a fost răpită, violată, că este ţinută sechestrată și că are nevoie de ajutor. Autoritățile n-au fost în stare să localizeze însă adresa. Polițiștii au căutat la trei adrese greşite. Ulterior, în anchetă au intervenit cei de la Direcția de Operațiuni Speciale, care se aflau întâmplător în zonă, la un alt caz. Într-un final casa ucigașului a fost identificată.

Citește și: Dezvăluiri şocante în cazul criminalului din Caracal. Cadavrul fetei de 15 ani, găsit în curtea în care era sechestrată