Protest în lacrimi la Craiova. Colegii elevei ucise în Grădina Botanică vor dreptate, tatăl Melisei a atacat duba poliţiei

Zeci de prieteni ai Melisei, fata ucisă, au venit la Tribunal și cer închisoare pe viață pentru ucigașul Mario Alexandru Fojică. Emanuel Bădică, prietenul fetei, care a scăpat ca prin minune după ce a fost și el înjunghiat de mai multe ori, va fi audiat de magistrați.

29 feb. 2024, 13:47
Protest în lacrimi la Craiova. Colegii elevei ucise în Grădina Botanică vor dreptate, tatăl Melisei a atacat duba poliţiei

UPDATE: Tatăl Melisei, eleva ucisă în Grădina Botanică din Craiova anul trecut, a reacționat puternic astăzi în fața tribunalului, acolo unde asasinul fiicei sale a părăsit sala de judecată. Copleșit de durerea pierderii, bărbatul a atacat cu pumnii caroseria dublei în care era transportat criminalul, fiind abia îndepărtat de jandarmi.

Incidentul a avut loc după ce ancheta în dosarul crimei a adus la lumină detalii tulburătoare. Deși asasinul în vârstă de 17 ani și-a premeditat gestul, acesta nu cunoștea victima. Oamenii legii au confirmat că nu existau legături prealabile între tânărul criminal și Melisa.

Familia Melisei și colegii acesteia s-au adunat în fața instanței de judecată, purtând pancarte care cereau dreptate pentru tânăra ucisă.

Criminalul le-a spus anchetatorilor că a plecat de acasă cu gândul de a ucide pe cineva și i-a ales pe Melisa și pe prietenul acesteia pentru că „nu suporta să vadă oameni fericiți”.

Începe procesul în cazul fetei ucise cu bestialitate în Grădina Botanică din Craiova. Ucigașul adolescentei se află, joi, față în față cu părinții Melisei, la primul termin de judecată din acest caz.

Sunt momente grele pentru familia și prietenii Melisei, eleva de 14 ani ucisă vara trecută în Grădina Botanică din Craiova. Deși la început s-au făcut multe speculații că Melis, fata omorâtă, ar fi avut o relație cu elevul de la Liceul Militar, Mario Alexandru Fojică, și că motivul ar fi fost gelozia, ancheta procurorilor a arătat că lucrurile nu au stat deloc așa.

Elevul de 17 ani care a comis fapta a plecat de acasă hotărât să ucidă pe cineva. Victime i-au căzut Emi și Melis, doi tineri care ieșiseră să se plimbe prin Grădina Botanică și stăteau liniștiți pe o bancă. Melis a privit îngrozită cum Emi a fost atacat, apoi a căzut și ea mâinile elevului. Cu ultimele puteri, fata a apucat să sune la 112, dar nu a mai putut fi salvată. Toate aceste momente, familia și prietenii spun că nu le vor uita niciodată.

Răsturnare de situaţie în cazul crimei din Grădina Botanică din Craiova. Adolescentul cu mască din filme care a înjunghiat-o mortal pe Melis era propus pentru exmatriculare
Ca și la primul termen, zeci de oameni au venit cu pancarte și flori la Tribunal. Toți cer dreptate pentru Melisa, cer închoare pe viață pentru cel care i-a luat viața și ca autoritățile să facă ceva pentru ca astfel de crime să nu mai aibă loc în România.

Emanuel Bădică, prietenul Melisei, a ajuns la Tribunalul Dolj și va fi pentru prima dată față în față cu cel care l-a atacat fără niciun motiv.

Atacul sângeros din Grădina Botanică a avut loc în ziua de 27 iulie 2023. Autorul crimei a fost prins de polițiști în apropierea Grădinii Botanice. Anchetatorii au stabilit că era fiul unui șef de post dintr-o comună doljeană și în ziua crimei plecase de acasă înarmat cu un cuțit, mănuși și o mască Squid Game. Prima dată a fost în Parcul Nicolae Romanescu din Craiova în căutarea unei victime. Apoi a ajuns în Grădina Botanică unde și-a pus în aplicare planul diabolic.

Mesaj emoționant al mamei tinerei ucise în Grădina Botanică din Craiova la o lună de la moartea fiicei: ”Vocea și zâmbetul tău de înger încântă tot cerul …”

După atac, tânărul a fost prins în scurt timp, iar anchetatorii au descoperit că avea într-un rucsac o mască Squid Game, asemănătoare cu a comandantului din filmul Jocul Calamarului.