Protest în Piaţa Universităţii, faţă de restricţii. „Spunem NU discriminării!”

Câteva sute de oameni s-au adunat duminică după-amiază în Piaţa Universităţii, din Capitală, pentru a protesta împotriva restricţiilor impuse de autorităţi săptămâna aceasta, în contextul înmulţirii numărului celor infectaţi cu Covid.

26 sept. 2021, 16:53
Protest în Piaţa Universităţii, faţă de restricţii. „Spunem NU discriminării!”

Acest protest a fost anunţat pe reţelele de socializare şi la el au răspuns câteva sute de persoane, care s-au adunat de la ora 15.00 în Piaţa Universităţii. „Am ieşit să luptăm pentru libertatea noastră şi a copiilor noştri, să spunem NU discriminării„, a declarat una dintre protestatare, pentru România TV.

„Uniren-n cuget şi-n simţiri”

Înțepați și neintepati, bărbați și femei, tineri și bătrâni, TOȚI cei care realizați ipocrizia medicală prin care se instaurează dictatura psihopaților lui Klaus Schwab (prin Klaus al nostru) sunteți chemați alaturi de noi la luptă.
Apelul îl facem pentru ieșirea în strada, la București, în două mari piețe (Universitate și Victoriei), Duminica asta și Sâmbăta viitoare.

Citeşte şi VIDEO Protest la Romexpo, înainte de startul Congresului PNL. Manifestanţii au amplasat un ciolan imens la intrarea în sală

Duminică 26 Septembrie la Piața Universității cu Acțiune pt Națiune – Dumitru Bălan
Si pe 2 Octombrie la GUVERN, in Piața Victoriei alaturi de LEGITIMA APARARE, Calea Neamului si de #NeamUnit noi din #StareaDeLibertate va chemăm!
Lupta continuă!
Cu Hristos până la capăt!”, se arată în chemarea la protest.

Citeşte şi AUR intră în grevă parlamentară pe termen nelimitat: Totul e în semn de protest faţă de blocarea moţiunii de cenzură