PROTEST în Piteşti. Zeci de oameni au ieşit în stradă pentru bebeluşii morţi VIDEO

Zeci de persoane au ieşit miercuri în stradă, la Piteşti. Sunt oameni solidari cu familiile care trec prin adevărate drame, după ce bebeluşii lor au murit, şi revoltaţi totodată că autorităţile bat pasul pe loc, informează România TV. Până acum nu s-a găsit cauza care a dus la îmbolnăvirea micuţilor, iar oamenii cer demisia ministrului Sănătăţii.

17 feb. 2016, 16:21
PROTEST în Piteşti. Zeci de oameni au ieşit în stradă pentru bebeluşii morţi VIDEO

Zeci de părinţi şi bunici cu copii în braţe au ieşit în stradă, la Piteşti. Oamenii sunt solidari cu familiile care trec prin adevărate drame, după ce bebeluşii lor au murit. Totodată, oamenii sunt revoltaţi de incapacitatea autorităţilor, de toate aceste anchete care nu au dus nici până în ziua de astăzi la un rezultat. Ei vor să le fie respectaţi copiii şi să se afle cauza îmbolnăvirii.

Citeşte şi Rafila: Boala diareică acută se poate diagnostica dacă proba este recoltată cât mai curând

Ne nemulţumeşte faptul că ne aflăm la doar câteva luni de la tragedia de la Colectiv, unde şi acolo ne-au murit copiii, acum ne apropiem de o altă tragedie. Nu au murit decât trei copii. Poate aşa îi sensibilizăm, că sunt doar trei copii. Doamne fereşte să fie mai mulţi. Eu zic să se ferească guvernanţii de furia unei mame. Dacă nu îi sperie nişte pensionari care ies în stradă, nu-i speria nişte salariaţi, eu zic să se ferească de furia unei mame. Aşteptăm şi noi nişte analize, unde sunt, nu le vedem„, a spus o mămică.

Citeşte şi Alexandru Rafila, despre cazul copiilor bolnavi din Argeş: Investigaţia epidemiologică, una din căile care au mai rămas

Le reproşez că timp de două săptămâni, până nu a intervenit presa, ei nu au făcut aproape nimic. Adevăratul vinovat nu se va găsi niciodată„, a spus o altă mămică.

Citeşte şi Patriarhul Daniel a adresat un mesaj familiilor bebeluşilor morţi la Spitalul Marie Curie

Citeşte şi 42 de copii cu forme uşoare şi medii ale bolii diareice, internaţi în spitalele din Argeş